Torsdag 30 December

Hallå där!!

Länge sedan jag skrev här nu, men jag får skylla på att det är så mycket kring jul och nyår. Jag har iallafall haft en bra jul. I julklapp så fick jag min efterlängtade onepiece.. Den år sååå skööön!! den bästa julklappen på länge. Fast jag fick en stavmixer också så jag kan göra mina frysta bär och glass specialiteer.

I morgon är det nyår! Inte långt kvar innan vi lämnar 2010 bakom oss och ser fram emot ett nytt 2011! I morgon ska vi första äta en trerätters middag och sebare på kvällen blir de fest, sen drar vi nog ner mot hamnen vid tolvslaget.

Jag funderar även också på att kanske ha ett nyårslöfte, måste bara fundera ut nått riktigt bra.


Idag var jag och reklamerade mina vinterskor som jag har haft sen det blev kallt och snö, så nu har jag ett par helt nya vinterdojjer, käns helt underbart! 


One Piece =)

Nyårsklänningen!

Fredag 24 December

Ja klockan har ju faktiskt passerat tolv så man skulle ju kunna säga God Jul!! för det är ju faktiskt julafton just nu. Denna jul ser ut att bli en bra jul, jag och mamma var ut i skogen förut ( vart säger jag inte ) och gjorde ett riktigt kap.. en gran som såg helt ok ut men när vi kom hem så såg vi att den var ju nästintill helt perfekt! Dingersjö hade ju stängt så vad gör man inte för att få ha en riktig gran?!

I min familj så är det också en slags tradition att kolla på uppesittarkväll och äta julmat till de. Fast det är ingen tradition att vinna på lotterna, vi hade fyra lotter, en åt oss var men ingen vann nått. ÅÅÅH vad jag längtar till klockan blir morgon för då är det lite julklappsöppning här med grabben min och sen bär de av mot njurunda, måste fixa hästa! Självaste jul firas på Essvik hos kussinerna och morbror och Anki.

Satan vilken kyla de är ute, -28 hade vi i Njurunda! Hoppas det blir bättre tills i morgon =)

Nu ska jag se lite tv innan jag lägger mig, God Jul allesammans!!!

Onsdag 22 December

Usch!! Micke har livshotande skador, hoppas han klarar sig http://st.nu/medelpad/birsta/1.2597991-livshotande-skador-efter-arbetsplatsolycka

Onsdag 22 December

God morgon!

Klev upp i tid i morse, halv åtta var inte dåligt de. Hade beställt en taxi till åtta ungefär (taxi = Linn ) för att åka upp till Thulegatan på en frukostdejt. Fast dejten står i duschen nu så passar på att slänga iväg ett inlägg.
Till frukost bjöds de på rostade mackor med messmör på och till de oboy. Riktigt gott kan jag lova!

Hade tänkt att  jag ska gå och träna senare i dag, måste ju hålla formen inför jul och nyår. Jag och Krille kanske ska åka till farmor ikväll också, Faster Angelica är hemma från London så passar på!

Hände en olycka där jag har praktik i går, fast jag var inte där ( som vanligt...). En kille blev klämd av en lastare till en traktor, han fick den över ryggen så den klämde ihop hela bröstkorgen och allt i det området, för er som inte vet vad en lastare väger så kan jag tala om att just denna som han fick över sig väger strax över 5!!!!! TON, de är inte att leka med, men dom fick bort den efter en minut ungefär, han klarade sig nog relativt bra ändå, fast han låg på operation i gårkväll så jag vet inte hur det gick med han, men jag hoppas att han klarar sig.

Nu ska jag prata allvar med frugan, Ta hand om er!!

Tisdag 21 December

Tjo!!

Klev upp i tid i morse klockan åtta kändes ganska lämpligt. Har tryckt en frukost och kikat på nyheterna och vädret. Som de ser ut nu så är det inte slut på snön än, inte heller på vinden.. Om det kunde snöa och sluta blåsa så skulle det vara helt okej!

Snart så ska jag gå bort mot ego och träna hade jag tänkt sen bär det av hem mot Njurunda för att sedan åka tillbaka till stan. Skulle vilja åka lite skoter också, kanske ska göra de när jag ändå är hemma.

Inte långt kvar till jul nu =)

Måndag 20 December

Gick på 1 timmes promenad förut, sedan till gymmet körde på maskinerna där och kunde nästan inte gå upp för trapporna till lägenheten förut. På vår lilla prommenad hade vi kunna gjort dagens gärning, var en gubbe som hade kört fast så vi puttade på men tyvärr så var vi för klena eller så var de bilen som hade kört fast på tok för mycket. Nu ska jag äta lite gotta och sen dona lite..

Måndag 20 December

Hallå där!!

SnöSnöSnö!! Hur mycket ska det snöa igentligen? visserligen är det ganska mysigt med snö men jobbigt när man ska gå ut och vill hålla frillan snygg, men är jag i Njurunda är det ju lungt då är det mössa och teckisar som gäller!!

Julbordet i lördags var superbra! Det var jätte bra och mycet mat med ett efterrätts bord som heter duga. På lördagkväll träffade vi Rikard, den älskade klasskompisen och Lelle.

Gårdagen bestod inte av så mycket. Åkte hem till Hästen och velade om jag skulle rida i snöstormen eller inte eftersom hon förmodligen skulle vara spänd som en fiolfjäder, men jag beslutade att hon behöver röra på sig så jag korkade igen hennes öron med bommull och på med en öronluva. Detta fungerade ungefär som lungnande för henne, hon reagerade inte på ett enda ljud från ridhuset ( När det blåser kraftigt så kan det låta fruktansvärt mycket i vårat ridhus ) Så ridpasset blev jätte bra, har inte gått så bra på länge!!
Sedan tog jag bussen in till stan igen, mamma ville inte att jag skulle ta bilen, vi åt grillad kyckling och potatissallad, tände det fjärde ljuset och kikade på några avsnitt Dexter.

Idag behöver jag inte åka hem, så jag tänkte pallra mig bort till ego och sen kanske vara med Linn, nå mer har jag inte planerat för dagen, så jag får ta dagen som den kommer!

Julafton om fyra dagar. Ville bara påminna er =)

Lördag 18 December

god morgon!

Idag ska vi iväg på julbord på Svartviks herrgård, jag har hörs att dom ska ha bra mat där så jag hoppas verkligen att dom lever upp till det också! Ska åka en sväng till Birsta också, Philip skulle köpa de sista julklapparna. Det bästa med hela dagen är att jag inte behöver åka till Njurunda och fixa Sahlinn, mamma hade redan mockat så jag åker dit i morgon istället och tar ut hästen på en tur.

Jädrar vad det snöar ute då! Undra om vi ska få lika mycket snö som förra vintern, synd bara att pappa ska sälja skotern då, skulle vilja köra i år.. Inge snack om saken att vi får en vit jul iaf!

Nu ska jag gå och se hur lång tid de är kvar på tvättmaskinen, sen ska jag städa undan lite här och sedan åka till Birsta en sväng.

Ta hand om er!!

Fredag 17 December

En liten titt på julklänningen:





Vad tycks?? och ja jag vet att spegeln måste putsas men de får bli lite senare =)

Fredag 17 December

Exakt 1 vecka kvar till jul nu!! helt otroligt, det är nog ända julen som jag har längtat så mycket som jag gör. Det kanske beror på att jag har det bra nu, trivs bra med hur allt är ( förutom att jag kanske skulle ha haft ett fast jobb ). Ikväll ska älsklingen på casinot och äta julbord med jobbet så jag och Linn tänkte unna oss lite biteline om någon timme. Var på Birsta i går med Jessica och hittade en nyårsklänning, superfin! första gången jag är nöjd med en klänning.
Gick på en prommis också 1timme och 50 minuter ca! riktigt skönt när vi kom tillbaka.

Snacka om snöstorm iaf! Inget skönt väder alls, skulle igentligen rida i dag men jag ställde in det, red i går så de var ingen katastrof. Men jag tror knappast att hästarna njuter av att vara ute i detta väder.

Nu är jag nyduschad och sitter och väntar på ett sms där det ska stå typ: nu kan du komma! =) Så förväntar hon sig att jag ska gå ut i stormen och bli som en snögubbe som varit ute i krig!?! hmm frillan kommer ju se ut som helvetet innan jag är framme! Kanske måste stoppa tegelstenar i skorna så jag inte blåser bort, tur jag har stora skor så jag kan stå stadigt på jorden..

Nu ska jag städa upp lite här, men här är klänningen förresten, vad tycks?? snygg om jag får säga mitt!!



Ta hand om er! Gå inte ut i onödan, de rekomenderas inte =)

Tisdag 14 December

Hallå bloggen!!

Sitter på LHS nu och gör ingenting, jag har nyss ätit lunch som bestod av lasagne och en mandarin. Trodde jag skulle dö när jag hörde hur kallt de var i morse, -20 grader!! de är ju fruktansvärt kallt! Men som tur va så hade ju jag motorvärmaren i bilen i natt så de gick ju bra. Billig parkering fick jag i natt, ska kosta 2kr timmen igentligen men jag la i en femma och fick ända till klockan 09:22. De stämmer väl ändå inte? En femma ska ju bara bli 2½ timme!?!? Men de gnäller man ju inte för att man få stå så länge för så lite pengar.

Idag så ska jag åka hem till Njurunda och ta hand om häst stackarn, hon skulle behöva sig en ridtur men jag vetefasen om de blir av alltså. Jag hoppas innerligt att det blir lite varmare grader snart.


Nu ska jag återgå till att inte göra nånting!

Måndag 13 December

Tjo!!

Har varit med Linnzing i kväll, vi skulle lyxa till det med bastu och hårinpackning och en massa må bra ideer, men de sket sig ju när den förbannade DöRren inte gick att öppna. Det blev lite mys i Linns lya istället. Ansiktsmask så de stog härliga till! Först en djuprengörande och sedan en som tar bort porer och den var inte att leka med! Kändes som ansiktet skulle brinna upp!!

I går var Jenny och Natta här med deras karlar här. Jenny lagade sin laxpytt, de tackar vi för!
Idag så har jag varit på LHS till lunch, sen smet jag iväg till Birsta med Linn =)

Nu ska jag ta mig nått gott att smaska på, Godnatt!!

Lördag 11 December

Det luktar rulltårta! Jag tog mig tid att baka en rulltårta, hoppas att den blir god också. Sitter alldeles ensam här i Njurunda. Mamma och pappa har åkte på julfest och jag måste passa David... som har gått och lagt sig. Så vad ska man göra? just denna dag så är alla upptagen så ingen kan komma hit heller?!? Fast om mamma och pappa kommer hem i tid så åker jag in till stan och kanske drar till med en utgång med min vän. Men bara för att jag är pepp för de så kommer dom komma typ klockan ett i natt.

Så jag får nöja mig med mixmegapol ( som just för tillfället spelar sämst musik ) hundarna och datorn. Ska smaska på rullis sen också =)

Ska gå och se om den svalnat, hoppas!! Ta hand om er!!


Lördag 11 December

hejsan!!

Tog en sovmorgon i morse, ända till klockan halv tio! Har käkat lite frukost och startat en tvätt, och självklart kollat in på facebook!
Nu peppar jag för ett pass på ego, tänkte köra stenhårt i dag =)
Ikväll ska jag bara vara hemma i Njurunda, mamma och pappa ska på julfest på stadshuset. Där jag också hade kunnat vara men jag tackade nej eftersom de mest bara är äldre människor där. Så jag måste passa David...kul!nej!

Jag ser fram emot nyår som en tok! tror att det kan bli superbra de vi har planerat.

De var allt ta de kallt och ha en bra lördag mina vänner! =)

Torsdag 9 December

Hallå bloggen!

Sitter på kontoret på LHS nu och knappar lite på tangentbordet, har ingenting att göra. Bilen startade utan problem i morse så jag har den här, just därför funderar jag på om jag kanske ska ta och åka lite tidigare i dag. Jag har ju ändå inget att göra så då kan jag ju åka till Njurunda och rida hästen och sen åka in till ego och träna. Låter som en riktigt bra ide tycker jag!

Kunde inte somna i gårkväll, vet inte varför heller. Jag brukar aldrig ha svårt att somna så jag har väl sovit kanske fem timmar i natt och de räcker inte för mig. Jag måste ha minst 8 iaf! Så jag lär nog ska vara dödens i kväll skulle jag tro om jag inte slumrar en stund på eftermiddagen =).

Annars då? jo jag har nog efter mycket om och men börjat kommit fram till vad jag vill hålla på med i framtiden. Jag skulle nog helst av allt vilja bli personlig tränare eller jobba på rehab eller liknande, nånting åt de hållet där man får jobba och hjälpa människor. Fast först så måste jag jobba och tjäna ihop pengar till den inte så billiga utbildningen, vilket lär ta ett tag enligt mina beräkningar! Med tanke på att jag inte har något jobb i nuläget och kommer inte få ett i morgon heller.
De andra som kanske ligger lite närmare är att jobba på kontor. Med vad som helst. Fast grejen är ju igentligen att jag bara är ute efter pengar så drömmen skulle nog vara att få ett välbetalt jobb bara så är jag nöjd! De känns ju ändå bra på nått sätt att jag har kommit fram lite på vad jag vill med mitt liv, fast jag komer nog ändra mig hundra gånger innan de är klart.

Kan tala om att jag känner mig ganska peppad inför nyår nu. Till en början kändes de som att nyår blev lite bortglömt. Jag hade ju helst av allt velat åka till Åre men de är ju försent nu för det finns nog inga stugor inom ett rimligt avstånd kvar. Men jag och Linn planerade lite i går och kom fram till riktigt bra saker, det kommer bli jätte bra känner jag på mig. Måste hitta en riktigt fin klänning på mellandagsrean bara, men de löser sig! som alla andra saker brukar göra..

Ser fram emot middagen som ska äga rum i Philips lägenhet på söndag också. Jenny ska komma och kocka sin laxpytt. Jag och Natta och förhoppningsvis karlarna ska också käka =) Spännande!!

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, så får ni ha en bra dag i kylan!!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!