Måndag 30 Maj

Nu har det blivit tillökning på skrängsta! En pippifågel har kläckts!





Såhär ser den rackarns lilla krabaten ut, inte så vacker för tillfället med det tar sig nog!


Lördag 28 Maj

Godkväll!!
Kom hem från jobbet för en stund sedan, sitter just nu i soffan och kikar på när pojkarna spelar spel. Ikväll blir det lungt för min del, tänkte äta lite godis och bara ha de!
.
Tidigare i dag var vi på Galtström och åt mat med Philips föräldrar och Elin och Niklas, Guuud i himelen så god mat dom har där!!! verkligen att rekomendera. Proppmätt efter tre rätters så gick jobbet strålande fort idag =)
.
Jag har varit dålig på att knäppa kort och lär vara de en stund till, men en vacker dag kommer det bara rassla till här så kommer det drälla av en massa bilder, så ha tålamod! Man kanske ska kosta på sig en muffins med fyllning nu så här på kvällskvisten =)
.
Ikväll är det ju förresten bal för de som tar studenten, tråkigt för dom att det började regna nu på kvällen, men hoppas att dom får en trevlig kväll ändå. Jag har ju trottsallt ändå några kompisar som tar studenten i år =)

Lördag 28 Maj

Halloj!
Lördag i dag, vilket betyder jobbkväll! Men innan jobbet idag så ska jag åka till Njurunda en sväng och sen vidare till Galtström för en liten Lunch. Igår var vi ut och åt på kvällskvisten med Danne och Jessica och sen blev det en skön fredagskväll..
Jag har inte så mycket att uppdatera med nu, men jag återkommer om det händer nått spännande. Eller det händer ganska mycket spännande nu, men inget vet vad eller hur, så jag tar det nån annan gång. Håll ut!

Tisdag 24 Maj

Tänkte bara kika in och säga hej! Har inte sådär jätte mycket att skriva och berätta, men idag har jag jobbat och promenaerat två varv runt sidsjön. Hästfri är jag ikväll också! Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, laddar för en jobbdag i morgon också =) Jag har lite bilder på saker jag införskaffat men jag visar de en annan dag, orkar inte koppla n kameran till datorn nu..

Måndag 23 Maj

Hur kan man sitta och prata i telefonen i fasen flera timmar?? har försökt få tag på en människa på svensk fastighetsförmedling huur länge som helst! Tror jag har ringt minst 15 ggr. AAAHHH!! jag måste få tag på henne snart! Kanske ska be till han däruppe =)

Söndag 22 Maj

hallå hallå!
.

Efter en dag i Matfors så känner jag mig ganska nöjd med dagen. Sahlinn var spänd och gapig i dag på tävlingen men ändå helt okej, jag är nöjd med hur själva programmet gick förutom att det kändes som att bära runt på ett betongblock imellanåt! Smällar man får ta när man har en häst som inte riktigt har stärkt sig än, Men så småningom är ju tanken att vi ska upp i de högre klasserna. Då kanske det är på tiden att jag lägger på ett kol med träningen så jag orkar med at rida ett helt träningspass utan att dö av syrebrist! Skönt är det iallafall att hon står som ett ljus i transporten och sköter sig jätte bra på tävlingsplatsen. Just för tllfället så har jag precis ätit lite glass, lyxade till det med Ben& Jerry glass! Dock tycker jag nog inte att dom är sådär ruggigt goda som alla andra tycker, de är ju knappast värt pengarna iaf, 50 spänn för en liten bytta!?!? ruggigt dyrt!! Nu till veckaqn blir det bättre mat, inge dynga och karrameller!
.
Jag skulle behöva ta tag i mina jogging rundor men då skulle jag också behöva någon som släpar ut mig på det så jag verkligen anstränger mig, det är ju så himla mycket lättare att sitta kvar i soffan och fastna framför ett program! Nästa vecka så ska jag ta tag i saker och ting, det finns tid till att träna bara man tar sig tiden, om det nu även börjar bli varmare på kvällarna så skulle det ju vara mysigt att ta en kvällsrunda. Så om nån som läser min lilla blogg känner sig manad att bli min promenad/ jogging kompis så är du varmt välkommen!
.
I morgon bär det av mot Njurunda på morgonen, ska mocka skit och klippa klorna på hundarna. Eftersom Wilma och Axa bara springer på gräsmattan så slipas ju inte klorna så mycket. Det är på tiden att kapa av dom en bit kan jag  lova! På eftermiddagen är det jobb som väntar, 16-21 fast jag gillar kvällarna, man hinner lixom fixa allt på dagarna och sen på kvällen kan man lika gärna åka och jobba ist för att sitta och glo på tv. Kanske man hinner jobba på bränann på dagarna också om solen tittar fram!
.
.
Här är min lilla hund Wilma!
Hin gillar inte att leka med undleksaker! Det äår mycket bättre att sno ett lock från en glasslåda. Det blir lite mer spänning i det hela då!
Helst ska det gå super duper fort också! Varför ta det lungt när man kan kuta??
Axa därimot är en livsnjutare och tar hellre stillbilder. Den här damen är en riktig fotomodell, hon blir aldrig dålig på kort!
Jag lyckades få ett kort när Wilma stod still, fast det varade bara i ca 2 sekunder så det gäller att vara snabb =)
Men efter två sekunder blev det tråkigt att stå still så då hoppar hon iväg igen.
Av slutar med en skön bild på Wilma, hennes liggstil är inte andra likt! Endast valpar brukar ligga med bakbenen bakåt, hon är ju trots allt snart 6 år, men kanske bara 1 i hjärnan ?!?
.
Ha en skön kväll!!

Sädesäla

Där har vi det! Sädesäla är nog rätt ras (?) sort (?) vad säger man om fåglar?, fågeln som rår om äggen är förmodligen en sädesäla =) Tack Sofia för din rätta gissning =) du kanske ska bli fågelskådare! =)

Lördag 21 Maj

Hello!
Checka in detta lilla bo vettja! Det ligger i vår vedvagn på altanen hos mamma och pappa, vad fågeln som rår om dessa ägg heter har jag inte en aning om men det är en sån dår liten som hoppas runt på gräsmattan och äter myror och sånt som man inte vill ha där.
sju ägg är det, och jag tänkte att jag ska knäppa fler kort när dom har kläckts =)
Typ sådär bra smälter mamman in i gruset, hon syns knappt så ni får leta helt enkelt!
.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på en film och försöka ladda inför ävlingen i morrn, önska mig lycka till vettja! =)
.
Ha en trevlig kväll mina fina vänner!

Lördag 21 Maj

Hello!!
Dax att hoppa in i duschen och sen dra vidare ut mot Njurunda, ska ju tävla i morgon så måste rida igenom henne i dag. Startar vid två i morgon så det blir skönt, då kanjag knopa och fixa i morgon på morgonen istället.
.
Ska visa er några fina kort sen om jag kommer ihåg, lite roligt är det också eller aa kanske inte fullt så roligt men en liten aning.. Ska ta med mig kameran till Njurunda så ska jag försöka ta ännu bättre kort på det.
.
fast innan det bär av så blir det en liten sväng på clas ohlsson först!
.
På återseende!!

Jobb, Jobb

Dax att åka och jobba. Efter detta passet så tar jag sedan helg! Hoppas på finväder så man kan vara ute och pressa lite =) Ta hand om er så återkommer jag inom kort!

Fredag 20 Maj

Jäklar!redan 20 maj, tiden bara springer iväg känns det som. Skönt, då kommer det in pengar på kontot snart då och det bästa av allt är att jag är ledig i helgen, en hel ledig dag blir det i morgon, lördag förutom att jag måste träna sahlinn och på söndag är det tävling som gäller!
.
Det känns skönt att sommaren är påväg nu också. Häromdagen åt jag faktiskt lunch ute på balkongen, nu väntar jag bara tills man kan äta frukost där också, var lite för kallt för att göra de i morse...
.
Nu mina kära vänner ska jag göra mig klar och åka till Njurunda, svänger nog in på bruno också och tar en tjugominuter där, jag måste ju underhålla min bränna så jag inte hinner blekna innan sommaren.
.
Ta hand om er underbaringar!  Jag ska försöka att knäppa lite bilder också =)

Onsdag 18 Maj

Har precis kommit hem från jobbet, Idag var jag i Njurunda på morgonen och red Sahlinn. I morgon blir det träning för Calle så hoppas att hon känns fin eftersom det är tävling på söndag. Jobb blir det även i morgon, fast på morgonen då.. Kl tre slutar jag och då drar jag direkt till Njurunda sen hit till stan igen och äter gomat med Philip.
.
Något som många oroar sig för är ju jorden undergång.. Hur ska detta kunna ske??? enligt den där snubben som har analyserat bibeln så kommer jorden att gå under på lördag vid sex tiden på kvällen, detta kommer att ske genom en gigantisk jordbävning! Hmmm? aa vad ska man tro egentligen?!?. Jag personligen tror ju inte på det men han var ju bombis, han fick frågan " Vad händer om du vaknar upp på söndag den 23dje då?" -"nä det kommer inte att hända" Gav han som svar då. aa återstår att se på lördag. Går jorden under eller inte? Om inte så är jag ju glad för de med tanke på att jag inte ens har hunnit fylla tjugo och upplevt allt som jag skulle vilja, och år den under så finns det väl inte mycket at göra åt de =)
.
Nu ska jag glo på tv och sen slå igen mina blå för att återigen dra mig bort mot jobbet i morgonbitti.
.
Natti natti mina sköna!!

Tisdag 17 Maj

Godagens!
Jag jobbade förmiddag i dag, så kom hem vid halv tre, började städa lite smått och blev klar för en stund sedan. Så nu är det rent och väldoftande här hemma. Nu har jag precis kommit ur duschen och sitter och väntar på att Philip ska komma hem så vi kan åka och handla, måste fylla på skafferiet lite. Detta bli första dagen på typ en vecka som vi äter middag tillsammans eller överhuvetaget kanske slänger nått ord. Kan ju vara bra att vara med varandra istället för att bara säga "godnatt" och "godmorgon", "hejdå!". Det blir ju tokigt när jag jobbar så himla mycket som jag gör just för tillfället, har jobbat sex dagar i rad och går in på min sjunde i morgon, jobbar på fredag, vilket betyder att jag jobbar nio dagar irad om jag räknat rätt?!
.
Hur som helst så ser det ut som att det ska bli skitväder när som helst om det inte redan har börjat droppa lite. Jag och Philip hade ju tänkt ta en liten jogging runda ikväll, men jag har ingen större lust med de om det ska regna, återstår att se!
Kan meddela att banankakan var supergod! perfekt att göra när man har på tok för övermogna bananer hemma, dumt att slänga ju!=)
.
Nu ska jag tända nån lampa här så det ser bebott ut och sedan åka och handla =)

Måndag 16 Maj

Nu är det nästan så jag skulle kunna rita ett kors i taket! Jag har nämligen slängt in en banankaka i ugnen, jag hoppas att den blir god men med min tur och skicklighet så blir den nog som en sementklump. Det återstår att se helt enkelt!! En timme ska den vara inne i ugnen så det är en lååång väntan. Så om nån av er är sugen på lite fika så vet ni vart ni ska komma!! =)
.
Värt att notera är också att detta inlägg är det  200:de i bloggen! Inte dåligt..
.
Jag har redan varit i  Njurunda på morgonen och sitter nu och väntar på den jädra kakan och sen måste jag även ner och lägga i mer pengar i automaten. Gick inte att betala med kort, det nekades.. konstigt!
Typ såhär ska den se ut, återstår att se hur min blir =)


Söndag 15 Maj

Nyss kommit innan för dörren efter en heeeel dag på jobbet, 10-21 men det gick alla tiders! Nu sitter jag här i min ensamhet och tittar på hockeyn. Som det ser ut nu  med 1-0 till sverige så känns det ju lovande. I morgon åker jag till Njurunda på morgonen och på eftermiddagen blir det jobb =). Nu ska jag hejja på sverige!!
.
Trevlig kväll!!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!