Torsdag 31 Mars

Hallå!

Nu har jag precis ätit middag och väntar på att Jessica ska komma hit så vi kan gå på en promenad. Det ser ut som det kommer bli skitväder strax, hoppas inte! Idag har det ju varit strålande väder med sol och hyffsat vindstilla.

I morgon åker jag tidigt till Njurunda för att hinna rida och duscha innan det är fullt ös igen. Jag hoppas att det blir bra väder i morgon och inte så hila kallt, nu kan det få bli en massa varmgrader så snön försvinner och sommaren kommer fortare.

Är det nåon som vet hur det är med pantkvitton som man får när man pantat, om man måste lösa in dom samma dag eller om man kan gå dit dagen efter och lösa in dem? sånt där onödigt vetande som skulle vara intressant=)

Jag ska verkligen försöka hålla igen med godis och onyttigheter,för nu är det typ bara femton dagar kvar tills vi åker


Torsdag 31 Mars

Godmorgon!

Jag testar för första gången ett tidsinställt inlägg, vi får se om jag fattat hur man gör. Hoppas hoppas!

Just nu borde jag vara i full gång, jag är i Njurunda, i Skottsund. Ska vara här hela dagen sen ska jag till Skrängsta och skotta lite skit och fixa Sahlinn, sen in till stan och bara slappa.

Jag har laddat kameran så jag ska försöka att knäppa lite bilder nån dag också, kanske i morgon =)



Axa vet att man ska kolla in i kameran i alla lägen, oavsett position!


Ha en toppendag så återkommer jag senare på dagen!

Onsdag 30 Mars

Godagens alla solstrålar!

Jag har haft en bra dag idag. Tränade för Calle klockan tre, det gick JÄTTE bra. Första gången det gick så himla bra, det är så skönt när det kommer en sån dag  för man mår så bra sen. Efter de så sprang jag en sväng självklart tog jag med mig lilla Wilma.

Imorgon är det fullt upp för min del, det gillas! =)

Nu ska jag bara slappa för att orka kliva upp i morgon.



En liten bild på min lilla hund, Wilma.


Ha en toppenkväll!

Onsdag 30 Mars

Godmorgon!

Vill börja med att säga Grattis till Linn som fyller 20 år (!!) idag! Grattis babe <3
(och grattis till den lilla krabaten)

Jag har just ätit upp min frukost, jag tog mig en sovmorgon i dag också, en hel halvtimme! så nu känner jag mig pigg och allert. Jag har ju som sagt bilen på Bergsgatan så jag har inte bråttom till den, så jag tänkte pyssla på här i lägenheten innan jag drar mig uppåt.

Klockan tre ska jag träna för Calle så då ska jag ju vara ute i Njurunda.
Igår var jag och Philip ut till birsta och skulle köpa lampor, överkast och en kudde på ikea. Ikea hade stängt av hela övervåningen pga att det hade rasat en vägg där inne så dom tänkte på säkerheten, men nästan hela nedervåningen var öppen så vi hittade ett överkast som vi tyckte va fint, lampor fann vi också och även en kudde. Vi var där endast en halvtimme och stennöjd över att vi hittat allt som vi behövde. Vi bäddade sängen och på med överkastet, FY FAN hur det såg ut.. De va ju skitfult! Så nu har vi ett JÄTTEFULT överkast, men vi får köpa ett nytt nån dag så får vi vell ha det här i reserv när vi tvättar de andra.. eller nått. Lamporna var ju iallafall bra.
Jag hade ju varit duktig och köpt lampa till förnterlampan, MEN.. när jag satt i den så var det ju en " color changing" de såg ju ut som en jäkla barnrum då. haha så nu har vi köpt nya då och de var bra!

Vi trotsade den lilla kylan som var igår, vi tog oss en liten jogging runda igår. Sååå skönt när man kommer tillbaka!


Här är då vårat fula överkast som snart åker in i skrubben, så hoppas vi på att det andra vi köper är snyggare.



Nu ska jag ta mig en shot kan jang! jag hoppas på att det hjälper så jag slipper förkylning.

Tisdag 29 Mars

Tjosan!

Idag är jag tillbaka till stan tidigt, i vanliga fall brukar jag ju komma hit vid fem sex tiden, men icke sa nicke. Jag skulle ju inte rida idag så det gick fort att fixa allt, Och jag hann med att kramas lite med hästen. Jag har lånat gästparkeringen på bergsgatan en liten sväng, tänkte stå där tills i morgon mitt på dagen så slipper jag kosta på en massa parkeringslappar. De känns väldans onödigt!

För några dagar sedan så köpte jag en kopp, tror att det var en tandbortstmugg av den lite lyxigare modellen, men hur som helst så har jag allt mitt smink liggandes i badrumsskåpet, vilket kan vara ganska jobbigt när man ska ha en sak så hamnar rästen på golvet. Speciellt saker som maskara och sånna runda saker, så då tyckte jag att jag var lite fyndig som köpte mig en kopp att ha alla sakerna i PLUS att det blir lättare att hålla rent i hyllan. Man behöver bara lyfta på muggen istället för att lyfta på tio olika saker. Mycket bra, mycket bra!

Känner att jag håller på att bli förkyld...igen. men tog lite kan yaung, eller vad de heter. De där förkylningsmedlet som det går så mycket reklam om på tv:n. Så jag hoppas innerligt att jag klarar mig från en förkylning.



Här är den fina lilla muggen som gör stor nytta!!



Vill man ha vår lite fortare så kan man ju alltid göra såhär, skottning av ridbana!





En nyfiken liten dam som helst av allt skulle vilja vara inne i kameran! (mammas häst)

Tisdag 29 Mars

Hej hej !

Sitter och äter frukost nu, rostad macka . En med marmelad och en med messmör. Och självklart kaffe till!
Igår jobbade jag kväll, det gick bra men jag fick ont i huvet ganska tidigt på kvällen så de var ju lite mindre kul. Jag stod ut med kvällen och som tack för de så hade jag ont fortfarande när jag vaknade i morse, Jag gjorde då en fuling och snosade i 40 minuter extra så jag klev upp tjugo i nio. Bra va väl de för huvudvärken försvann!

Igår när jag kom inanför lägenhetsdörren så stod där en ny säng! En bredare rackare, och högre så nu om man ramlar ur den så kan man nog luckas få ett blåmärke. Den var lite hårdare än den andra vi hade så jag måste köpa en ny kudde som är mjukare som kompenserar upp de hårda i sängen.

Idag är jag jobbfri! Ända tills på lördag när jag jobbar kväll. Så jag hade nog tänkt att åka till Njurunda i godan ro. Gosa med lilla prinsessan min, Hon ska stå idag för jag red i går och ska träna för Calle i morgon. Men jag skulle ju kunna ge henne lite kärlek nu när jag har tid, annars blir det bara att jag gör de jag ska och sen åker tillbaka till stan för att jobba eller nått sånt, mne eftersom jag har hela dagen på mig i dag så kan jag ju ta mig tid, djur mår ju bra av att få lite uppmärksamhet ibland.

Jag kanske tar mig en promenad också, jag och Philip ska försöka oss på en joggingrunda i kväll. Det skulle vara väldans trevligt känner jag.



Detta är då min frukost nästan varje dag, om jag inte äter rostat så blir det en thekaka.




Sängen våran! utan överkast, men eftersom den är bredare än den andra så måste vi köpa nytt som passar bättre.

Måndag 28 Mars

godmorgon allesammans!

Om en liten stund ska jag åka till Njurunda för att ta hand om damen min. Sen in till stan igen, jobbar ikväll..Jag tänkte försöka vara lite effektiv idag så jag hinner med en joggingrunda också, känner mig så onyttig, har ätit så mycket godis och druckit massa dricka i helgen.

Nu ska jag göra mig klar och sedan åka och rida!






Älskar att det är knappgylf, det är så snyggt!!

Söndag 27 Mars

Hallå hallå!


Idag följde jag med mamma till birsta på morgonen. Först så var vi på coop där jag hittade en resväska och ansiktsrengöring plus lite annat smått och gått. När Birsta hade öppnat (självaste affärerna öppnar klockan elva på söndagar, därför vi va på coop medans vi väntade på att de andra affärerna skulle öppna) så for vi på rusta, där vi igentligen skulle köpa tapeter till mitt rum i Njurunda. Men dom hade inte några fina så de sket vi i! Istället hittade jag en badrumsmatta, en svart sådan. Hittade Galgar i trä till våran garderob, eller till Philips garderob där han hänger kläder. Tre små vita handukar som man torkar händerna på hittades även för ett skapligt pris och även ett bäddset med en hel stad på! Och sist med inte minst en vattenhink till min lilla Sahlinn, som jag skrev Sahlinn på så nu kan ingen ta den utan att det syns att det står Sahlinn på den!

Mest nöjd är jag över resväskan! Jag har ju aldrig ägt någon tidigare. Och den kommer ju komma till användning nu också när det inte är så långt kvar tills vi åker till Frankrike. Kan ju säga att den var rätt billig också, den hade kostat 450 och kostade nu 299kr, så varför inte slå till på det?!?

Kan ju även berätta att jag jobbade igår. Första gången jag jobbar en helg, men det gick bra och tiden gick fort. Jag jobbar i morgon och jobbar hela helgen också så det blir bra de =)

                          

Tjecka in denna skönhet! hoppas att den fungerar i dragkedjor och allt, annars lär man ju ska stå där dagen man åker med en väska där dragkedjorna inte vill vara med.

                           

                            


Kolla in dom här räsen hjulen! Fullkomligt omöjligt att få punktering, så de behöver jag inte oroa mig för, ( 17" aluminium fälgar med bra mönsterdjup) haha
                            

                           

Här har vi då grejerna som ska hålla huder ren och fin, jag hoppas de fungerar, just nu har jag ingen finne eller nått men det är sånt där "sand" i tvättgrejen som ska göra huden slät och öppna upp porerna, så jag får helt enkelt vänta och se om det blir bättre med allt.

Imorgon slänger jag in bild på mina underbara jeansshorts som jag köpte för någon vecka sedan.

Ha en underbar söndagskväll!! På återseende i morgon =)

Lördag 26 Mars

Hello!!

Sitter i soffan, degar bara och undarar vad jag ska göra med helgen. Jag klev upp för någon timme sedan, men har inte käkat frukost än så jag ska nog ta och göra de så jag har det ur världen. Solen skiner och det ser ut att bli fint väder. Jag har dock inte kollat vad temperaturen står på men det ser ju skönt ut iallafall.

Jag har lust att knäppa kort i dag, men känner jag mig rätt så kommer det inte bli så, har ingen bil i stan heller för den lämnade jag i Njurunda i går så åker med mamma hem dit i morgon vilket betyder att det blir en hästfri dag i dag =) De kan ju vara skönt de ibland också.

Nu ska jag käka frukost

Fredag 25 Mars

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet!

Jag vet inte vad jag vill ha sagt med de men solen skiner ute iaf, dock blåser det jätte mycket i dag också. Jag har varit i Njurunda redan och är tillbaka i stan nu, Jag red Sahlinn, det gick jätte bra! Min lilla prinsessa!! =)
Invigde duschen gjorde jag också, funkar bra!
Juste! BÄttrade på brännan lite också så nu är jag ju lite brunare iaf.

Hämtade ut min vintersko som har varit inne på lagning för det där med dragkedjan, den delar sig hela tiden så nu hoppas jag innerligt att dom fick till det så jag kan ha ett par hela skor nån gång.

Nu ska jag bara vänta på bätte tider, och Philip då såklart! sen åker vi till Njurunda och äter lite mat, Smaskens!





Jag gillar mina skor! de är så fin fot på dom =)

Fredag 25 Mars

Gothen morgen! (?)

Ledig i dag, ledig i helgen! Himla skönt måste jag säga med tanke på att jag jobbar nästa helg, men å andra sidan så är helgerna bra att jobba på. Money money!!

Om ca 10 minuter ska jag åka till Njurunda och rida Sahlinn. Sen åka med mamma och pappa in till stan igen vid två ungefär. När Philip kommer hem från jobbet så Åker jag med han till Njurunda igen, men denna gång för att äta middag. Jag hoppas att det blir fint väder och vindstilla ikväll för då kanske det blir årets första grillning. Å de är ju såå gott!!! Faktiskt så är det ju inte mer än rätt att det ska vara vindstilla för det har ju blåst storm nu i två dagar.

Nu på morgonen så har jag bara läst tidningen, stackars postgubbe som måste springa upp på översta våningen med tidningen varje helg ( har bara tidningen fredag, lördag och söndag). Det finns ju ingen hiss här. Vilket kan vara rätt skönt med tanke på att det inte bor några gamlingar här för dom skulle nog få en hjärtattack om dom skulle gå upp för alla dessa trappor. Men i detta läge skulle jag inte vilja dela ut tidningen. Han ( postgubben) har tur att brevlådan till tunna brev är på nedersta våningen.

Nog om det, nu ska jag åka till min lilla dam som står och väntar på mig, men jag tror att jag ska svänga in på Bruno och sola i tjugo minuter först. Så jag har det gjort lixom!

Ska skaffa mig lite vuxenpoäng till veckan också. Jag ska fixa ett ica kort! Jag har hört att det ska vara bra med mycket bonusar och att man kommer lite billigare undan i vissa lägen =) kanon!!!



Ta hand om er och ha en skön helg!

Torsdag 24 Mars

Nu har jag preci skommit in till stan igen, och slängt i mig lite gröt. Jädrar vad det blåser ute, de var nästan så jag blåste av vägen när jag for in till stan. Hur som helst så har jag ju knäppt kort på badrummet, där jag förövrigt ska inviga duschen i helgen hade jag tänkt. Tydligen så var det fotmassage i den så det ska jag absolut testa och sen blir det ju radio och lite himlaregn på de då!



Sådär ser det ut då gott folk.

Jag börjar jobba klockan tre så jag tänkte fixa iordning mig lite så man hellre kan sitta och slappa innan jag ska åka istället för att alltid stressa sista minuterna. på med lite spackel och bättre kläder!

Torsdag 24 Mars

Godmorgon!!

Ska skynda mig iväg till Njurunda alldeles strax, innan jag börjar jobba. Jobbar till stängning i dag också.

Knäppte kort på badrummet i går, så dom bilderna kanske kommer upp idag eller i morgon =)

Ha en trevlig dag!

Onsdag 23 Mars

Idag börjar jag inte förren fyra så innan det ska jag åka till Njurunda och ta hand om pållen. Jobbet igår gick bra, jag börjar lära mig de nu. Att lämna ut post/paket sitter inte men kassan börjar sitta i skallen nu. Liten shock jag fick igår när jag skulle åka hem, de blåste ju fasen storm ute! ogillar blåst, jag brukar få sådan huvudvärk av det. Men det ser mycket bättre ut idag, hoppas att det inte blåser lika mycket som igår iaf.

Snön har nästan tinat bort på våran balkong, det är bara en lite knöl kvar nu.


Balkongen i går

Balkongen i dag, mycket mindre i dag =)

Tisdag 22 Mars


Nyfärgat hår

Ser ni!! ingen utväxt


Testa lite fish eye, funka rätt bra =)

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!