Måndag 29 Augusti

Jag ska snart åka och jobba, men tänkte kika in här och säga hej först! Igår så var jag på ikea och köpte ett skrivbord som Philip sågärna ville ha, så jag tänkte att jag skulle passa på när han inte var hemma, som en liten överraskning! Tog pappas bil som det är flak på, för de var för stort för att få plats i en vanlig personbil. Men jag fick hem det, med lite bärhjälp av krille. Skruvade ihop det och ställde det på plats innan han kom hem.
.
Han blev mycket överraskad och glad! Så de var lyckat =)
När vi ändå var på G med att fixa och trixa så rensa vi i skåp och slängde en massa saker och en del ner till källaren. Så nu är det fint inne i skåpen också!!
.
Eftersom jag fyller år på lördag så ska jag bjuda hem släkten på fredag så då måste vi få fingrarna ur och sätta upp lite tavlor och sånt så det blir någon ordning nån gång =) Och nästa helg tänkte jag nog ha lite party för vännerna mina! =)

Hej å hå!

Började morgonen med att slänga ett öga på klockan och konstatera att detta blir en stressig morgon. Jag hade ställt klockan på åtta, tror du den ringde!?! NEJ!! Vaknade fem i halv tio. Skulle vara ute i Njurunda vid halv tio hade jag tänkt. Skulle träna för Calle kl tio. Men sånt här har jag gjort förr, så in med en macka i micron ( har alltid bröd i frysen så tar man fram de man ska ha till frukost så får man alltid färskt bröd, varje morgon) knäppa på kaffemaskinen så den hinner värma upp, under tiden micron är i gång springer man på toa, så har man de klart. Fram med smör och pålägg smöra fort som F******n!!! I med lite kaffe i muggen, lite mjölk i kaffet och över i en flaska. Klart en puss till karln sen skriker man i farten att " JAG MÅSTE ÅKA!!!" Så äter man frukost i bilen, och hoppas på att farbror blå har tagit sovmorgon så man kan gasa på lite =)
Ja de va min morgon
.
Resten av dagen har varit lugn, tränade för Calle vilket inte gick sådär superbra, man är ju lite bortskämd med att ha en häst som har varit jätte duktig alla träningar, men idag var hon trött i småbena.
.
Sen har jag duschat och skura badtunna med pappa. Nu sitter jag i lägenheten och väntar på att Philip ska komma hem, vi ska nämligen äta middag hos hans mamma och pappa. Jag kanske ska sminka mig nu när jag ändå inte har nått att göra.
.
Det är en snubbe som har hört av sig på bilen, så jag hoppas att han köper den. Han har bjudit ett pris redan men man vet ju aldrig, man kan aldrig vara säker.
.
Nu ska jag fixa mig klart så jag slipper stressa nå mer idag =) Ha en fantastisk lördagkväll mina vänner!!

Torsdag 25 Augusti

Ska snart dra mig iväg mot jobbet. Känns helt okej måste jag säga =) Ibland gilllar jag att jobba, ibland inte..
Har slängt i mig lite lunch nu så ska bara byta om.
.
Hörs kanske senare!

Onsdag 24 Augusti

Nu har jag ätit frukost och bäddat sängen(!!) Nu ska jag bege mig ut på en promenad, skulle ha haft en hund bara så jag har sällskap, men jag får gå i min ensamhet. Måste ut en sväng för jag börjar få ont i huvet, då brukar det alltid funka med lite friskluft.
.
I eftermiddag blir det jobb. Skönt!! Det var några daar sedan jag jobbade, man har ju nått att göra då =)

omg!!

Sitter och tittar på extrema samlare på tvn nu. Gud så hemskt, jag kan tycka att man har lite mycke grejer framme ibland och att det ser rörigt ut, men asså shit!! Jag har aldrig varit med om nått värre än dom som visas på tv. Snacka om att ha problem, hela deras hus är fylld med skrot. Saker som man inte ens behöver, som tex tomma syltburkar de kan ju kännas lite onödigt. Måste ju faktiskt få säga att det känns som att vi har det rätt fint och lite prylar om man jämför med dom, haha!! Stackars deras barn som måste växa upp i en ända röra, av 100 kvadrat hus så kan dom endast bo på ca 15-20 ungefär. Jag skulle kunna sitta och skriva om detta hur länge som helst för jag förstår inte att man kan bli så "blind".
.
Hur som helst så har jag varit på promenad med Linn Björk runt ryggis, där uppe vid haga typ. Det var ju riktigt skönt väder måste jag säga. På väg hem så svängde jag in på ica Bergsgatan och handlade en påse frukt, men äpple banan apelsin och clementiner.
.
Jag har ju sagt att jag ska börja tänka på vad jag äter och försöka röra på mig så mycket jag bara kan från ochmed den 1 september, så det kanske är lika bra att jag börjar tjuvstarta med lite frukt och sånt. Jag mamma och Birgitta ( en kompis till mamma) ska åka till ullared im nån vecka, så till dess kanske jag har kommit lite i form, då kan man ju kolla på nå kläder och lite grejer till lägenheten. Jag har aldrig varit där så de ska bli spännande =) Jag fyller ju år snart, så jag måste fundera på vad jag ska hitta på då =) bjuda lite vänner och så, om jag inte jobbar vill säga =)
.
Men nu ska jag fortsätta kolla på de samlande människorna, gud man mår ju dåligt åt dom nästan, stackars människor som kan låta det gå så långt.
.
.
.Ta hand om er vänner!!

Tisdag 23 Augusti

Uppe med tuppen var det! Kanske lite före tuppen också!!! Jag sitter och äter frukost nu iaf, jag har hunnit med att åka och lämna bilen på verkstaden och promenerat tillbaka. Hoppas bara att gubbarna där snabbar på lite och hör av sig, jag är ju i behov av bil varje dag skulle man kunna säga.
.
Ska se på värdelös tv nu och äta upp =)

Lillan

En söt Lillan som börjar bli lite gråhårig i pannan =)
.
...................           
.
Ville bara visa en liten bild på min lilla polle på 75cm storhetsvansinne!!
.
.
.
Nu säger jag godnatt, ska upp med tuppen i morgon och lämna bilen hos farbror doktor. Måste kolla handbromsen.

Måndag 22 Augusti

En ledig måndag för min del, jag tog mi en behövlig sovmorgon. Har klivit upp vid sju några mornar i rad nu och stupat i säng vid två tre på natten kanske så en sovmorgon kunde jag ta med gott samvete. Philip börjar jobba i dag också så jag är helt ensam här hemma, bara tvättmaskinen som snurrar på därinne i badrummet.
.
Tror bestämt att jag ska skura lite golv nu så det blir fint. och lite senare i dag åka till Njurunda =)
.
Vi hörs!!

Hemmagjorda!!

Måste bara visa er min fina hemmagjorda hamburgare som jag gjorde häromdagen, Den blev faktiskt riktig god =)
.
Erkänn att den ser god ut!!

Lördag 20 Augusti

Jag tänkte att jag skulle visa lite saker som jag köpt för ett tag sedan, som jag äntligen har knäppt kort på.
.
En liten översikt på det hela, överkast köpt på Jysk, helt ärligt så är det nog de bästa överkast jag någonsin har ägt eller kommer att äga!! Det är tjockt och rejält, lägger sig snyggt på sängen tycker jag.
.
Kuddarna är köpta på Hemtex, enkla men snygga!!
.
.
Och som pricken över i't så köpte jag dessa lampor på Boom i Birsta, små gulliga lampor som vi har på sängborden, dom ger ett mysigt ljus. Mycket nöjd!!
.
I morgon kanske jag kan bjuda på någon bild på min lilla Sahlinn, vi ska nämligen släppa ihop henne med en annan häst och som alla hästmänniskor vet så brukar en häst kunna se sådär ruggit snygg ut när det blir något nytt och spännande och dom spänner sig, Jag hoppas att Sahlinn gör de så jag får nån sån bild på henne. Återstår att se!!
.
Nu ikväll ska vi se på Fast five. Jag har sett alla de andra fast and  furious filmerna och gillar dom skarpt!! Så nu har jag stora förväntningar på denna, självklart har vi laddat upp med godis och lite chips =)

Senaste inköpen

En kjol från cubus
.
.
.
Skor från skopunkten, ett par kängor och ett par pumps!
.
.
.
.
De va de! Ska visa lamporna jag köpt till sängborden också =) fast de får bli en annan dag!

Torsdag 18 Augusti

Hej Bloggen!!

Sitter i Njurunda och väntar på bättre tider! Skulle rida men hästen har trampat av sig en sko så det blev inge med de. Roade mig då med att tvätta bilen och lägga ut den på annons. Nu är det bara att hoppas på att nån liten rackare där ute vill ha den. Då ska jag köpa mej en liten gullig bil.

Axa är nu återförenad med Wilma, vilket hon mest av allt önskade i går tror jag. Jag gick nämligen på en långprommis i gårkväll, till Skönsberg gick vi! Totalt var vi borta i 2 timmar, fast då hälsade vi på krille och carro en sväng också =)

Nu ska jag roa mig med att leta sko i en beteshage som är väldigt stor, de kan ta ett tag om jag säger så! Senare på eftermiddagen ska jag jobba, jobbar hela helgen.. 

Spring i benen!!

Det kändes som att Axa var uttråkad av att bara gå på promenader och inte får hoppa och springa som hon vill. Just därför åkte vi upp mot södra allen, tog bilen.. orkade inte ens tänka på de jobbiga backar som väntat annars..
Där uppe finns en "övergiven" eller gammal fotbollsplan men stängsel runt nästan hela, så vad passar inte bättre än att hitta en pinne och släppa lös hunden?!? Sagt och gjort! Mycket uppskattat av damen, äntligen fick hon hoppa och busa på hennes egna villkor! Sedan tränade vi på att åka bil och vara lydig, faktiskt så gick det jättebra!! Mötte en hund då hon skällde och morra lite men annars så gick det bra. Nu har vi kommit hem från våran lilla utflyckt.
.
Hunden är nöjd och likaså grabben!
.
Det tog lika hårt på båda två att vara ute och få lite luft, dock har Philip lite komplex eftersom han har lunginflamation och äter antibiotika, fast så ansträngande kan det vell inte vara att köra bil? Jag kan ju meddela att det är väldigt lungt och skönt här just nu iaf.
.
Fast jag ska försöka få liv i min sambo nu så vi kan göra hemmagjorda hamburgare för första gången =)
.
På återskrivande!!

Axa

Ja Axa är då min mamma och pappas hund, en rottweiler på 6 år! Hon är här på lite "inskolning" det är nämligen så att dom ska åka ner till Stockholm till hösten och då ska jag ha hundarna här i stan, så då är det ju bra om hon varit här och kikat så man vet att det funkar när det verkligen "gäller" eller vad man nu ska säga.
.
Jag är ju ledig nu TVÅ!!! hela dagar, så det passar ju helt utmärkt! Vi har varit på en liten promenad nu ikväll med Oliver och Linn. Det gick förvånansvärt bra måste jag säga. Detta är också ett bra sätt för mig att komma igång med promenaderna så vad passar inte bättre än att vara hundvakt!?!
.
Ingen häst på hela två dagar heller, så nu kommer jag vara stadsbrud på heltid i nån dag =) ska bli kul att se hur det går...
.
Här har vi då lilla oliver som va med på promenaden
.
Ungefär såhär död blev Axa av alla nya intryck och för att inte tala om alla herr dofter som man hittar vid stolpar och i buskar!! och dedär med att sköta sig och gå fot, de tog tydligen kål på damen,
.
Halft döende tvingade jag henne att titta upp och vara lite social,hon lär sova gott inatt om jag får gissa, men de tackar man ju inte nej till. Lite mer synd tycker jag om Wilma som fick vara kvar i njurunda alldeles själv, utan sin kompis axa. Huga mattes lillhjärta men hon får förja med nästa gång!
.
Här har vi Axas bästis, och min lilla goskit!!
.
Nu säger vi godnatt här i stugan, och ser fram emot en ny dag i morgon med nya tag!!

Lördag 13 Augusti

Ja jag har precis ätit middag ( kl 22:30 ), hur ska jag nu få i mig lördagsgodiset!? det får bli ett senare bekymmer. Igår var vi ut en sväng, på Invito. Mycket trevligt!! Jag behövde inte ens visa leg =). Idag får det bli en lugn kväll, jag har jobbat sedan mitten av veckan och jobbar hela helgen, och har en häst i njurunda, så jag har de jag gör om jag säger så.
.
Jag ska sälja min lilla kärra också, måste skaffa mig nått nytt!! Nån som är sugen på pärlan??
Bild sen i vintras, lortig bil =) sugen??
.
Nu ska jag käka carra sen lägga mig i någolunda tid, en ny dag i morgon!!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!