Söndag 26 Juni

Dåså!! Nu har jag gjort mitt för den här helgen! Nu ska jag bara slappa resten av kvällen och kura in mig i en filt med en kopp te och hoppas på att halsontet försvinner till i morgon ( vilket jag inte tror, då det blommade ut under dagen ) då det är jobb hela dagen som gäller.
Idag har jag tävlat, jag är nöjd med ritten men annat stod det på protokollet, vilket jag hade räknat ut i förväg med tanke på domaren. Dressyr är ju en dömningssport och i detta fall går det inte att påstå annat!!
På kvällskvisten var det middag ute i Berga, lax stod på menyn.
Och nu till de bästa, min nya frisyr!! Long page.
Here you have it!!
Ps, har gjort adrässändring i dag, fast det börjar inte gälla förren om nån vecka men nu är det nära =)

Lördag 25 Juni

Hello!
Nu är det dålig uppdatering här på bloggen, men jag har varken haft tid eller lust!! Jag ska lägga upp bild på min nya frisyr, det har blivit lite kortare. Imorgon ska jag tävla så då kommer det nån bild på hästen säkert också!
Håll utkik!!

Underbara jeans jacka!!

Har alltid vela haft en jeans jacka, och nu äntligen(!!) har jag hittat den perfekta!!!
Den är så underbar! Jag bor numer i den =)
Gillade också dessa lockar, sånt man roar sig med när man har tråkigt =)
Ha en underbar lördagskväll!!

Lördag 18 Juni

Det blev inga utemöbler! Bordet var för lågt och soffan för kort, så istället ska vi göra ett ihopplock av de vi tycker om! Det kommer bli dyrare än om man köper en hel grupp som hör i hop. Men man tar nog helldre de än att vara bara halvnöjd. Man är nog helldre helnöjd!!
Så vi ska införskaffa vitfärg, tapeter och lite annat pyssel, så vi har allt till när vi får tillgång till lägenhetsrackaren!
Budgivningen på denna lägenhet är i full gång och det går som smort! hoppas det fortsätter en bit upp till..
Nu ska jag avnjuta en bit blåbärspaj och titta på en komedi, kanske blir en prommenad på lördagskvällen också!!
Kan meddela att mina fina orkideer inte gillar att bo hos mig, dom blir lessen. Men så fort dom kommer till Njurunda blir dom gladare, så där får de bo och jag ska helt enkelt inte ha blommor!!

Fredag 17 Juni

Upp, upp och iväg!! Nu ska jag snart traska bort till mäklarhuset för att än en gång lämna den lilla nyckeln till vår mäklare, anledningen till att vi har en till visning är för att de är så många intresserade och alla måste få chansen att kika. Så detta får bli sista gången, efter det här vill vi ha en rejäl budgivning! Nästa gång jag lämnar nyckeln ska det vara för att den är såld!! Nu vill jag flytta in i vår andra lägenhet som är ett rum större och mycket mer annorlunda, med en balkong man kan sitta ute på ÄVEN fast det regnar eller är lite kyligt ute!
.
Ikväll när Philip slutar jobbet ska vi iväg och kolla på utemöbler, kanske lite takfärg också..
.
Men först.. en sväng till de där förbaskade Njurunda!!
Typ nått liknande, fast lite högre bord ( bild tagen från google )

Torsdag 16 Juni

Igår klarade jag av att jogga ett helt varv runt sidsjön! Med lite draghjälp då såklart =)
Ikväll kör vi igen!
.
En till liten visning på lägenheten i morgon, väldigt många som är intresserade och jag hoppas innerligt att dom trissar varann på en budgivning!
.
Ikväll ska jag träna för Calle, jag hoppas att min  träning kan ge resultat även i ridningen. Sahlinn är så himla fin nu. Det är så himla roligt att allt slit har gett resultat, Allt detta åkande fram och tillbaka till och från Njurunda! De är en jäkla massa bensin pengar som bara åker ut ii luften och försvinner. Men jag känner att det är det värt de, så bra som det går nu var de länge sedan de gjorde! Min lilla prinsessa!!!
Hon är så fin!

Onsdag 15 Juni

Idag är det visning på lägenheten, så vi hoppas på det bästa nu!
.
Jag har varit nere på stan på förmiddagen och slösat lite pengar, blev en del bra grejer köpt! Blandannat en jeans jacka på 50% en par shorts och underkläder på 50%, leggings och strumpor på 30%!!! De var inte dåligt de.. Jag som aldrig brukar hitta saker på rea.
.
Jag jobbar ikväll men innan de ska jag lämna nyckeln till mäklaren och efter jobbet ska jag och Agge ge oss ut i spåret, hoppas att det inte öser ner regn bara.

Tisdag 14 Juni

Gokväll!
.
Imorrn är det visning av lägenheten, då kan ni nästab lista ut vad jag har pysslat med ikväll!?! städning!!!
.
Jag och Agge har avanserat i vår träning, idag la vi även in jogging!!! där är vi nu och siktar frammåt!!!

Måndag 13 Juni

Ny vecka nya möjligheter!
.
Denna vecka ska jag ta tag riktigt i träningen tror jag. Sedan i tisdags så har jag och Agge varit ute och gått två varv runt sidsjön, Senast i går tog vi oss en tur! Känner mig lite seg i benen i dag men det har ju blivit ett antal varv på dessa dagar.
.
Men först och främst ska jag till Hästen som behöver ridas, efter de kanske man ska ta sig en liten tur i spåret. Kanske att man hinner komma i form innan badsässongen? Jag är ju ledig hela veckan förutom onsdag, vilket känns
jäkligt skönt! lite mindre roligt är ju att det skulle bli skitväder typ hela veckan.
.
Dax att dra!

Lördag 11 Juni

Hard work work! Ikväll har jag jobbat, och just nu sitter jag ute på balkongen och bara luktar på luften haha. Faktiskt så är det de jag gör! Det luktar varm sommarkväll. Sååå himla skönt. Jag sitter i min klänning som jag har börjat gilla. Nu för första gången pååret känns det som att sommaren är här för att stanna. Det är synd att jag inte riktigt lärt mig att dricka vin eller öl för de skulle sitta fint nu de! De ser ju så gott ut. Istället så får jag väl nöja mig med mina smirrenoff (stavning?) =)
Hur som helst så ska jag nog ta min en morgonprommis i morrn innan det bär av till Njurunda. De vore ju för härligt!
Nu ska jag göra mannen sällskap, ha en underbar lördagskväll!!

Fredag 10 Juni

Nu var alla studenter ute! Igår var jag på studentmiddag hos Olivia. Gott med mat. Annars i går hände det inte sådär fruktansvärt mycket. Men måste säga att studenterna detta år hade ett kanonväder alla dagar.
.
.
Fina tårtan
Fina studenten=)
.
Nu ikväll så har vi varit och grillat i stugan i  Berga, gott gotti gottgott!!

Torsdag 9 Juni

Nu ska jag bege mig 2 mil söderut, för att sedan åka två mil norrut, sen två komma fem (tre) mil söderut och för sista gången två komma fem mil norrut!! Det känns som att det kommer bli mycket bilkörande idag, myycket bensin kommer det gå åt, med tanke på min soppaslukare!! Studenten är ju bara en gång per årså det får jag väl stå ut med i dag då.. Ikväll ska jag på mottagning hemma hos Olivia Justin, därav allt åkande =)
.
Slänger nog upp nån bild senare idag när jag har mer tid för nu ska jag dra söderut!!
.
På återskrivande

Onsdag 8 Juni

Idag är det sommar, en riktigt skön dag har det varit. Det började med att jag for till Njurunda vid åtta på morgonen, sen in till stan och en promenad två varv runt sidsjön med Agge, vidare hem till lägenheten och duschen! Fixade mig så jag slapp känna mig som en lodis. Åkte med Sandra och Jessica upp till skvadern där det väntade en massa studenter. Bland de studenterna, en Olivia Persson!! Tänkte faktiskt ta mig friheten att slänga upp nått kort på henne utan hennes tillåtelse, bara för att studenten hör sommaren till!!
.
I morgon har jag inte så stora planer förutom att åka till njurunda och sen in till stan igen och kika på ännu mer studenter, som bland annat Olivia Justin och Maria Eriksson. Kameran hänger självklart med, man vet ju hur värdelös föräldrar är på att ta kort, så om inte annat kanske man kan bidra till att föreviga deras student =)
.
Glada studenter!
.
.
Gullig bild!
.
Förmodligen så återkommer jag i morgon, med fler studenter =)

Söndag 5 Juni

Här kommer lite uppdatering om helgen. Kan börja med fredagen då vi var ute i Berga med trevligt folk och grilla och snacka skit. Lördagen spenderades i Härnösand då det var hästtävlingar där. Sahlinn var så duktig såå! Jag red två klasser som jag är jättenöjd med, Kvällen blev till att åka på en liten kortare biltur och sen hem till soffan.
.
Idag var tanken att vi ska städa mocka och grilla. Philip ska va med på alla sakerna, inklusive mockning och fixning (?) av Sahlinn. =)
Eftersom det är visning på lägenheten på tisdag så kanske det kan vara en bra ide att städa.
Mammsen var snäll och knäppte lite kosrt i går så jag skulle ju kunna bjuda på ett och annat!
.
.
Framridning i blåsten
.
.
.
Inne på tävlinsbanan, halt hälsning!
.
.
Trav.
.
Galopp
.
.
Och där var programmet slut, jag gör precis halt hälsning därav armen i luften.
och eftersom jag ändå är igång men min uppladdning av bilder så kan jag ju likagärna ladda upp några till på min lilla hästrackare!
.
.
För en gånsskull har hon öronen frammåt så det var lika bra att passa på!
.
.
Titta vad fin hon är i sitt "blinbling" (pannbandet)
.
Avslutar med en bild på himmelen, vädret var finare på bild än i verkligheten, det blåste nämligen storm och haglade en stund där mitt på dagen!
.
Ha en trevlig söndag gott folk! Nu ska jag städa!

Onsdag 1 Juni

I Juni! Ett år med Philip!! Synd bara att jag jobbar kväll... I morse när jag klev upp satt det en massa lappar på kylskåpet, faktiskt så blev jag lite förvånad att han kommer ihåg att det är vår årsdag =) <3

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!