Sista veckan!

Ja, nu börjar det dra ihop sig! Vi är nu inne på sista veckan av detta år! Sedan lämnar vi 2011 bakom oss och siktar vidare mot ett helt nytt 2012. Jag måste säga att 2011 har varit ett bra år, där det hänt en del grejer. Jag har bland annat knytit nya bekantskaper, skaffat mig ett jobb ( och dessutom klippt mig ). Jag har gått och blitt sambo på heltid, bytt adress. Köpt mig en riktig bil. Det har hänt en del ganska stora förändringar, jag har fattat en del beslut som jag är stolt över. Jag skulle kunna säga att jag lämnar ett bra år bakom mig och hoppas på ett minst lika bra 2012..
.
2012 ska även innebära nya vanor och mindre kilon! De är något jag måste ta tag i nu innan det bär iväg allt för mycket. Jag känner mig inte riktigt nöjd som de är nu, men när allt julgodis och plockmat är borta så blir allt så himla mycket lättare. Jag är ju en sån som inte kan styra över mina innre viljor.
Hjärnan säger "ja ta en godis"  jag säger " nä låt bli" men av någon konstig anledning slutar det alltid att jag tänker " ja, men en skadar inte". De är någonting jag ska ändra på!
.
När snön tinar undan och det blir bar mark ute ska jag även göra som rutin att ta en liten promenad, kanske tll och med göra det till en rutin.
.
Jag har ju också sagt till mig själv att denna vinter (ända fram till tävlingsäsongen) ska vara en vinter då jag lägger ner lite extra krut på Sahlinn, vilket jag tycker att jag ändå har gjort. Jag har bestämt att jag ska satsa helhjärtat på henne i vinter, se om det blir nått eller om det skiter sig. Skiter det sig tex om hon blir överansträngd och inte riktigt håller ihop kanske hon får bli mamma? Men jag hoppas såklart på att hon håller ihop och att vi kan få en bra tävlingssäsong i vår/sommar/höst, med bra resultat.
.
Annars är min fundering just nu vad som händer på nyår???Är det någon som ska ha fest eller är det någon som inte vet så är ni välkommna till fredsgatan =)
.
Nu ska jag fortsätta att frysa ihjäl, det känns som att elementen är avstängda eller satta på minusgrader, vilket dom absolut inte är, men fruktansvärt vad jag har frusit de senaste dagarna!!!  Tur jag har många filtar=)
.
Ta hand om er vänner, kikar jag inte in här nå mer innan året är slut så vill jag önska alla mina vänner ett riktigt gott nytt år!!! Ta hand om er och varandra =)
.
.
Min fina lilla älsklingsdam!!!

Sista ruset!

Idag efter jobbet tog jag min lilla kärra och begav mig ut till birsta, inte så mycket folk där som jag hade trott. Iklädd "till jobbet kläder" ( mjukis byxor ) skulle jag in och köpa en kjol som jag kan ha till paljett tröjan, hittade en på vero moda. Ett par dr demin jeans från rut mfl fick också följa med hem!
.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen åka till njurunda där den årliga uppesittar kvällen är! en liten tjuvstart på julbordet ska de bli!!
.
En liten titt på mina nyinköpta kläder kanske?
.
.
.
Vad tycks? ganska nöjd är jag, kjolen med dragkedja hela vägen bak och toppen med en v-ringning bak =)

Klart!

Nu är allt julhandlande klart för detta år! Jag var iväg en sväng och handlade de lilla sista. Kollade även på kläder som skulle kunna passa till julafton eller nyår. Det är samma visa varje år, som vanligt jättesvårt! Men jag hittade en paljett tröja/ linne? på Veromoda. Tänkte att den skulle passa till min kjol men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...
.
.
.
Jag tyckte att den var väldigt fin både framifrån och bakifrån, dock ser den tråkig ut på dessa bilder, bara för modellen kanske har världens tråkigaste outfitt. Hon hade ju kunna fått se lite mer festlig ut.. Men tänk en fin kjol detta linne och ett par höga klackar till, självklart några smycken också!!
.
Ja vi får se hur det blir med allt, det är ju en hel vecka kvar ;)
.
Nu är det dax för film och lite mys! <3

försmak!

På kvällskvisten här så har jag varit iväg till farmor där faster och kusiner befann sig. En liten försmak på de som komma skall, julmat och paket. Dock fick jag inte öppna något paket men känna och klämma! Nu sitter jag själv i lägenheten, dricker lite glögg och kollar på tv, Philip är iväg med grabbarna.
.
I morgon är tanken att jag och mor ska åka och kika lite på stan eller birsta, jag måste kolla efter en nyårsblåsa men de är lättare sagt än gjort. Jag har kollat lite på denna:
.
.
En jätte fin klänning som skulle passa perfekt på nyår, den kommer från nelly.com
Men jag vågar inte beställa, vet inte vilken storlek jag ska ta och med min tur kommer det bli fel storlek så det är lika bra att låta bli. Men hittar jag ingen på stan så kanske jag beställer den ändå, för den är sjukt fin!
.
Nu ska jag se på tv =) På återseende!!
.
Och god jul förresten! På lördag är dagen kommen! vad händer på nyår för er? allt känns väldigt oplanerat för detta år, lite mer än en vecka till nytt år! Kom med förslag på vad som skulle kunna göras =)

Sockerhus!

Varför bygga ett pepparkakshus när man kan göra ett av socker!?!
.

kvällsfika?

Hej hej hallå!
.
Härsitter jag, har jobbat kväll ikväll ska göra de i morgon också. Jag funderar på om jag ska ta kvällsfika  eller om det kanske är lika bra att hålla igen, kanske ska tänka på hur man vill se ut på jul och nyår!
.
Julbaket gick iaf väldans bra och fina blev dom. Lussekatterna alltså! En annan dag framöver ska det kokas knäck.
,
sov gott vänner!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!