Testa lite!

Ja idag har jag varit på ett litet besök på gymmet, blir nog bra dedär!! Uppvärmningen blir bara man går till omklädningsrummen. tar ju typ fem minuter bara de! Men de är det värt för dom var jätte fräsha omklädningsrummen så de kändes bra. Kanske inte världens nyaste maskiner i gymmet men de duger alldeles utmärkt! Hoppas nu att man kan komma igång och försöka hålla i det hela året!
.
Nu ska jag duscha och sedan åka till Njurunda och äta smörgåstårta, mamma har ju fyllt 50 år!!!!

Mamma???

Ja det är ett ord som kommer upp i min skalle nästan varje dag flera gånger om dagen. Det handlar såklart inte om mig utan om Sahlinn!! Kanske vill hon bli mamma till en liten unge? Problemet är pengar, alltid dom där pengarna! Men jag har tagit ut för och nackdelar med detta och jag har kommit fram till att det inte skulle vara till någon nackdel =)
.
Såklart har jag ju hittat jättefina hingstar men dom kostar ju därefter!
.
http://www.lovstastuteri.com/semin/hingstar/dressyrhingstar/?stallion=5&lang=sv Kolla in den här hingsten!!!!
.
Okej jag vet att jag snöat in mig i det här, men de blir lätt så!
I morgon ska jag försöka pallra mig till gymmet med Agge!!

2012

Japp då var det ett nytt år då =) Jag känner på mig att det här året kommer bli bra! Idag har vi btw inventerat på jobbet, började sex i morse och var klar vid två. Roligare har jag ju haft om jag säger så.
.
I morgon är jag ledig, då hade jag tänkt att jag skulle åka till birsta och kolla in rean lite. inte i klädbutiker utan kanske på mio och skopunkten och sånna ställen =) Kan ju råka springa på nått bra!
.
Nu ska jag unna mig lite glass till min onda mage. På återskrivande!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!