Fredag 29 April

Godmorgon världen!

Klockan har precis passerat halv tio och jag har redan hunnit med att fika, läsa tidningen, kollat på nyheterna, dammsugit hela lägenheten, varit ut till bilen och lagt i pengar för parkering och fixat mig. Jag börjar jobba klockan elva i dag och slutar inte förren klockan sex ikväll. Efter jobbet åker jag till lägenheten och äter middag sen vidare ut till Njurunda för att ta hand om Sahlinn, en liten ridtur ska det bli! Hoppas det är fint väder i kväll bara.
Jag Och Philip ska försöka äta bra och röra på oss mer nu fram till sommaren, jag har lyckats hålla mig borta från allt gott än så länge och har joggat runt sidsjön någon gång, Vi ska försöka att ta en prommis eller en jogging runda varannan dag iallafall! Kanske att man vågar visa sig på stranden till sommaren då.
Nu ska jag pilla på lite här sedan dra mig bort mot jobb. Vi hörs mina fina vänner!
Kankse ska skrubba av balkongen så man kan sitta där och njuta om det blir en varm dag snart =)

Torsdag 28 April

Om en stund drar jag iväg och jobbar, slutar klockan sex och då tänkte jag göra en repris på gårdagen, alltså jogga runt sidsjön =)

Onsdag 27 April

Nu åker jag till Njurunda och tar hand om hästen på min ända lediga dag denna vecka, sen på eftermiddagen händer en annan sak som jag kanske berättar sen =)

Tisdag 26 April

Linne från Zara, svårt att få nån bra bild men ett enkelt snyggt linne bara, köpte ett blått likadant också
Strandväska köpti St Tropez
Min nyaste bästaste bikini köpt på en marknad i Italien, (dålig bild men orkar inte ta en bättre)
Servett ringar som jag fick av Peter och Agneta ( philips föräldrar)
Sen köpte jag två scarfar (stavning?) också men de får ni ongen bild på =)
Just två armband också och en doftgrej som man ska ha i garderoben =)

tisdag 26 April

Hej hopp!
Nu har jag kommit hem från jobbet och tryckt i mig ett mellanmål, nu väntar jag bara på Philip så vi kan äta middag för jag är döö hungrig!
.
Är det någon som vet varför det inte blir några mellanrum i de jag skriver? jag kan skriva en text med stycke indelning men sen när jag publiserar den så trycker datorn ihop allt till en smet bara, vad beror de på? det har inte varit såå förut.

Tisdag 26 April

Godmorgon världen!
Jag trodde jag skulle vakna upp till strålande sol och en massa varma grader, men där hade jag ju fel, tydligen så har det regnat i natt och det hänger fortfarande kvar i luften och ynka åtta grader till de.
Om en stund ska jag åka till Njurunda och ta hand om hästen min, kanske slår till med en promenad också om inte annat blir den av ikväll men philip. Kankse runt sidsjön. Nu ska jag äta upp min frukost och sen åka, jag ska knäppa kort på grejerna som jag köpte i Frankrike/Italien också, de kommer med lite tur upp  ikväll annars i morgon.
Ha en bra dag!
Attans! Janne ringde och fråga om jag kunde rycka in och jobba, så istället för att åka till Njurunda så åker jag till Granloholm.

Måndag 25 April

Hallå hallå!
Nu är vi hemma i Sverige igen och jag tror nästan att vi tog med oss finvädret=) strålande sol här i sundsvall
Resan har varit kanonbra! vi har hunnit med att kika på väldigt mycket. Vi har varit i Italien och Monaco dessutom.
Nu har jag precis dushat och sitter och äter en lunch/middag innan jag drar iväg till jobbet och jobbar till nio ikväll =)
Jag återkommer med lite bilder från resan och så, tillsvidare får ni ha det toppen!

Lördag 23 April

tjosan!

Sista dagen här i Frankrike i dag. I morgon går flyget hem till Sundsvall igen. Vädret är inte på topp för tillfället, det regnar och blåser. Men idag har vi ändå varit på utflykt. Vi tog vårt pick och pack och drog till Monaco där alla rika människor bor. Tråkigt nog så fick vi inte så mycket bilder eftersom det var så regnigt, men nån bild kommer upp lite senare =)
En sån här bil kanske man skulle skriva upp på önskelistan
Eller varför inte en sån här?!?
Sån här mat åt vi en dag, mycket gott!!
Den här salladen var lite speciellt utformad

Fredag 22 April

Nu snart bär det av till Italien och Monaco =)

Torsdag 21 April

Hejsan!
Jag har precis duschat och väntar nu på att Philip sk bli klar. Idag har vi inga planer utan vi tänkte ta dagen som den kommer. Förmodligen blir det en hel del sol och bara koppla av. I morgon däremot ska vi åla till Italien och gå på en marknad. Jag hoppas att jag hittar en bikini då =)
Ett rött ben efter första soldagen =) det börjar lägga sig nu så jag hoppas att jag blir brun istället för röd idag.
Igår när vi va i St Tropez aå hyrde vi en liten elbåt som man kunde åka runt i kanalerna med, Philip var kartläsare!
Jag och Agneta
Två stekare
Avslutar med en riktig glassbåt, bananasplit!

Onsdag 20 April

idag har vi varit i St Tropez och kikat runt lite, på vägen dit fick vi se en olycka och på vägen hem en olycka. Och en massa bilar, efter den första olyckan var det en kö som var nästan en mil skulle jag tro utan att överdriva! Väl där köpte jag mig en strand väska, jätte fin var den. Jag ska knäppa kort och lägga upp nån dag men inte nu, Bilderna från idag kommer upp nån annan gång.
Jätte varmt och skönt har vi det här och i morgon ska vi sola, var det tänkt iaf. Men innan vi åker hem så skulle jag vilja hitta en bikini, men de får vi se hur det blir med de =)
Nån fler än jag som tycker att palmer ser ut som en ananas?

Tisdag 19 April

Nu ska vi gå och sola!

söndag 17 April

Fast igentligen så har ju klockan slagit måndag 18 April men de struntar jag i. Idag har vi varit uppe på bergen och snurrat i alla kurvor( ska ta reda på exakt vad det hette tills i morgon) satan vad kurvigt de var, inget att leka med de där inte! Men som tur va så klarade jag mig från att må illa. Vår resa startade ungefär vid halv ett och vi kom hem vid nio, de blev några timmar i bilen om jag säger så. Men å andra sidan så fick vi oss en massa fina bilder också! De bilderna kommer jag lägga upp i morgon skulle jag gissa på. För nu ska vi natta kudden för det är en ny dag i morgon med nya äventyr!
Soligt och fint har det varit också!
Jag ska fixa mig för natten nu, Godnatt mina vänner!!

Lördag 16 April

Hallå där!
nu är vi i lägenheten efter en lång dag, vi klev upp fyra i morse för att hinna med flyget, landade strax efter nio på morgonen i Nice. Vi slängde in grejerna i lägenheten och sen käka vi lite mat. Från mitt på dagen till klockan fem har vi gått runt lite här och kikat och tagit lite bilder. Fint väder har det varit hela dagen, nu har vi precis vilat lite och ska göra oss klar om en stund och vandra upp till Peter och Agneta för lite middag.
Här har vi en strand, fråga mig inte vad det heter för sånt har jag inte koll på =)
"lite" båtar i hamnen
En lite större variant på båt som nog utan tvekan kostar runt 300 miljoner minst!
Jag , Philip, Elin och Niclas =)
Philip, Peter, Niclas, Elin och Agneta
Dags att ta en "nap" innan maten =)

Fredag 15 April

Godkväll!!
Nu har vi kommit fram till hotellet här i stockholm, tagit oss en dricka och lite nötter. Vi ska sova snart för vi ska upp tidigt i morgon, taxin går kvart i fem på morgonen från hotellet, flyget lyfter tjugo över sex. Vi bör vara framme i Frankrike runt halv tio om allt går som planerat.
Nu ska jag skrubba av mig och sen inta en sovposition. Med detta säger jag godnatt!!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!