Söndag 30 Januari

Ja jag vet att jag är dålig på att skriva här, men har inte riktigt haft tanken på bloggen. men jag lovar att jag ska bättra mig. Jag har ju som sagt jobbat hela veckan ute i njurunda så då när jag kommer hem dit så är inte det första jag tänker på att sitta vid datorn. Men nu är jag hos Linn, vi ska gå ner på stan och strosa runt lite.

höres!

Tisdag 25 Januari

Var ett tag sedan jag skrev men jag har inte riktigt haft tid känner jag. Jag har varit på Solede skola både i går och ska dit i dag också, börjar kl ett. Onsdag, torsdag och fredag ska jag jobba på skottsunds dagis. de blir spännande med tanke på att det var lite över en månad sedan jag var där =). Annars så har jag inte gjort så mycket jag rider hästen och har fullt upp hela dagarna.

  
                            

Fredag 21 Januari

Hello!

Idag har jag varit duktig!! först på morgonen så gick jag och klippte mig, toppade bara och klippte upp lite mer så det syns inte sådär överdrivet mycket, men för mig som vet om hur slitet det var så är det stooor skillnad!
Direkt efter det så gick jag till banken och skulle ta ut alla pengar på ett sparkonto och avsluta det kontot, sagt och gjort!
Sen åt jag lunch med Philip och efter det skjutsade han ner mig till polisen för jag skulle fixa passet. ruggigt vad fort det gick där, fyra grisblinkar så var det klart, och 400 kr fattigare. Så nu är det bara å vänta på att jag ska få det men det skulle bara ta fem arbetsdagar tror jag.
Efter det så gick jag och tränade på ego. Jag har även postat en massa brav och ringt något viktigt samtal =)

Så nu sitter jag i lägenheten och lodar väntar på att mannen ska komma hem så vi kan käka och sen ska jag till jenny ikväll som fyller tjugo den 24 januari, grattis till dig!! Blev en liten förskotts fest =)

Nä ska gå och se om jag kan få några snygga lockar i håret nu, på återseende!

Torsdag 20 Januari

God kväll!!

Vi exprementerade i kväll, Hade lövbiff som låg i kylen så vi gjorde lövbiff rullader. Varken jag eller Philip har gjort det förut men det blev helt okej. Man delade köttet på mitten och la philiadelphia ost i mitten och rullade ihop dom med en tandpetare som låsmekanism. Till hade vi pressad potatis. Faktiskt så blev det ätbart! Senare så tänkte vi kanske göra avocado macka, de gott folk kan jag lova är ruggigt gott!!

Annars så händer det inte så mycket, jag går hemma här och väntar på bättre tider, jag har ju som sagt slutat på LHS maskiner så jag ska söka nytt nu. Fast jag rycker in om det behövs nån stans. Jag jobbade på Solede skola i går och ska jobba där på måndag också och de är ju bättre än ingenting! Men jag har ju ett extra jobb på G men det blir inte förren i slutet på februari satt det är en stund kvar.

Sov i Njurunda från onsdag till torsdag, det var ett tag sedan jag sov där nu så det var lite tomt, är ju van att behöva dela med mig av sängen så på så vis var det ju ganska skönt att inte behöva tänka på någon annan, förutom att Wilma (hunden) alltid sover med mig när jag är i Njurunda så var det ju ganska skönt, men ändå ovant på nått sätt. Lill Wilma fick ha "trosor" på sig i natten som var eftersom hon löper så vill ju inte jag ha löp i sängen. Jag kunde ju inte vara så grym och lämna henne nere, då blir hon ju ledsen så hon fick sova med mig. Hon är ju trots allt nästan min hund, det är ju jag som har haft henne mest så hon tyr sig till mig mest.

Storhandla stog på schemat i dag också så vi åkte när Philip hade slutat jobbet, faktiskt så blev det en del bra saker. Bland annat så fick vi med oss en potatispress hem. Igentligen så skulle jag behöva träna men klockan har passerat nio och dom stänger tio, känns ju inte som jag vill stressa så jag tar det i morgon istället.

Juste om det är någon som är intresserad av att Köpa en skoter så finns det en Yamaha RX1a till salu, pappsen ska sälja den,

Ska lägga upp den på blocket nu, ha en bra kväll!!

Måndag 17 Januari

Hello!!


Var ett tag sedan jag skrev nu, men jag har ju ingenting att skriva om. Men jag har iallafall Varit på LHS i dag som var min sista dag på denna praktik, det känns så fruktansvärt skönt att det är över. Det har ju inte gett mig sådär överdrivet mycket. Så i morgon ska jag ringa till arbetsförmedlingen och fråga vad jag ska göra.

Jag pallrade mig bort till ego i kväll också, cyklade en kvart och gick på löpbandet i tjugo minuter sen körde jag ben och mage, så med andra ord så är jag rätt så nöjd med att sitta i soffan nu och slötitta på tv och knappa på datorn.

Tillbaka till tv tittandet!!

Onsdag 12 Januari

Hello!!

Sitter på LHS nu, har varit här hela dagen och kommer nog vara här en stund till. Igår så jobbade jag på solede för första gången, det gick strålande så jag hoppas att jag kan behövas nån fler gång =)

Ska nog svänga förbi Birsta i dag ocks¨å och lämna cv.

Tjo!

Måndag 10 Januari

go förmiddag!

Sitter hemma i Njurunda nu, har precis skrivit om mitt cv så ska lämna in det på två ställen i morgon. Vilka det är säger jag inte! På morgonkvisten så var jag faktiskt iväg på ego och tränade. Jag hade ju glömt att slänga i pengar till bilen i går så jag var ju tvungen att pallra mig ur sängen och göra de så jag inte skulle få nån parkeringsböter. Tänkte åka hem då men kände att klockan är ju inte ens nio då kan jag ju lika gärna gå och träna när jag ändå är här. Så jag gick/ joggade en halvtimme på bandet sen körde jag lite på maskinerna.
Med tanke på att vi köpte godis för hela 84(!!) kr i går så var det kanske bra att röra på sig idag.

Men det är inte slut på rörandet!! Jag har ju en häst som måste röra på sig och då rör ju jag på mig också, det är faktiskt jobbigare än vad man tror, människor som aldrig har ridit brukar ha en förmåga att döma oss hästmänniskor, gör inte de! för det kan vara som ett riktigt gympass i mellanåt kan jag lova! Sen funderade jag på om jag kanske skulle ut och gå med hundarna, men vi får se vad tiden räcker till. Men om jag skulle göra allt detta då kan jag nog känna mig nöjd.

Jag har en till sak som måste göras men de är en sak som man gärna drar på för det är inte så roligt precis. Måste ju fixa passet! Mitt gamla är sen jag var sex år så de har gått ut för ungefär 9 år sedan så jag tror inte att jag får åka på det. Det tar bara 5 dagar att få ett nytt pass. de är ju ingenting! Det är ju såhär att vi; jag, Philip och hans familj ska ju åka till Frankrike i slutet av April, De ska bli kul med tanke på att jag bara varit utanför Sverige en endaste gång, och de var när jag var 6 år så det är på tiden!!

Men nu mina kära så ska jag gå ut i friska luften, ha en bra dag!

Söndag 9 Januari

Hallå mina underbaringar!!



Tvätt, disk, promenad och en lunch.
Ja, det är ungefär vad jag har åstakommit i dag. Finns inget skönare än när allt är tvättat och diskmaskiner är urplockad! Vi gick en liten promenad på förmiddagen, riktigt skönt var det. Solen sken och det var ca 1 grad varmt ute.

Just nu i skrivande stund ( haha kul att skriva så ) sitter jag och glor på jönnson ligan, Behöver inte åka till Njurunda i dag heller, mamsen skulle fixa Sahlinn. Jag ska försöka ta tag i träningen till veckan har jag bestämt mig för, mycket snack och lite verksatd..jag vet men ska försöka iaf..

I går så var jag hem och red hästen en sväng, blev bara en kortis eftersom det var så kallt ute men för er som vet hur en häst fungerar så är dom rätt nöjd bara man går 5 minuter, iaf min polle för på nått vis så tror hon att hon har varit duktig och tycker att hon har gjort nått så då håller hon sig på mattan någon dag till. Det var ju -18 grader i går så det kändes inte som jag ville vara ute så mycket i onödan. Men i dag skulle man ju kunna vara ute hela dagen, synd bara att det inte finns så mycket att göra här i stan. Senare på kvällen i går så bjöds det på nått ox-kött som var kryddat med vitlök och peppar eller nått sånt, till det serverades det potatisklyftor och pommesstripes och beasås och vitlöksbröd. Juste en förrätt blev det också!! Avocado macka, de är grejer de!


Vi skulle igentligen gå på bio men det gick inga bra filmer så vi tar det till veckan istället. Men kvällen räddades av Danne Och Jessica som kikade förbi. Vi spelade Sundsvalls spelet eller vad de nu heter. Faktiskt så var det ett roligt spel och självklart så vann ju jag, Hua! det var dyrt att inkräkta på mitt område. Spelade spel från nio till ett på natten, sen när dom for hem så var vi uppe en stund till och bara satt och pratade en massa skit, men vi gick och la oss vid tretiden.

Väldans vilket ingående inlägg. Det är verkligen inte likt mig. Inläggen här på bloggen brukar ju bestå av ca 3 meningar. Skriva är inte riktigt min grej men jag gör så gott jag kan så ni får nöja er med det.

Nu ska vi knata ner en gata eller två, Tanken var att vi ska köpa godis och sen gå och köpa kebab eller nått sånt smarrigt! Sen blir det bara en myssöndag med min älskade Philip! <3


På återseende mina vänner!!


( som vanligt så har jag inga bilder så ni får klara er utan ännu en gång! )

Torsdag 6 Januari

Hello bloggen!

Idag så är det ett jävla pissväder! I morse åkte jag och Philip ut till birsta på mediamarkt och köpte nån data grej, sen for jag hem till Njurunda. Jag och Olivia tog en liten tur på skoter. Faktiskt trots det dåliga vädret så var det ganska skönt att åka ändå. Fast på väg hem så såg jag ingenting pågrund av all snö och att det hade börjat skymma så jag tog bilväg en bit så jag slapp åka på sjöarna eftersom dom inte riktigt var frysen.

Nu är jag tillbaka i stan, Sahlinn fick stå i dag också får rida henne i morgon istället.

Dax att vila benen nu och se på dumburken.

Onsdag 5 Januari

Godmorgon!

Jag har precis ätit frukost så sitter och kollar på nyhetsmorgon för tillfället. Tittar man ut genom fönstret så ser man att snön faller, ganska mysigt faaktiskt eftersom det för en gåns skull så blåser det inte utan det snöar rakt ner! En jädra massa självlysande gubbar ser man också. Dom håller på att skotta alla taken här i dag så det kryllar av dem.

Idag så tänkte jag pallra mig iväg till ego. Ska köra ett riktigt pass! det har blivit så mycket godaker under jul och nyår så det är dax att bli av med det nu. Jag har ju faktiskt som nyårslöfte att börja ut och gå mer och gå på gymmet, sen ska jag försöka låta bli godsakerna. Vi får se om jag lyckas.
Ingen häst i dag heller, Min lilla polle får klara sig utan mig. Jag var ju faktiskt hem i går och red runt travbanan.
Ska nog träffa Linn i dag också.



I morgon så hoppas jag på att det blir skoterkörning, det är ju röddag i morrn, för det är roligare att köra om det är fler ute och åker.

Nu ska jag hoppa ur min OnePiece och dra mig iväg till ego, sen förmodligen rulla ut mot Birsta..

Ta hand om er mina vänner!!

Tisdag 4 Januari

go morgon!

Dax för mig att dra iväg till LHS, idag fanns det saker att göra där så jag får väl så lov att släpa mig dit.
Beskvibakning var det i går med Olivia, mycket goda blev dom.

Dax att sticka! Ta hand om er =)

Söndag 2 Januari

hello!!
aa nu är det 2011 då =) hoppas på att det blir ett bra år. Jag har några nyårslöften som jag ska försöka att hålla.

Jag hade en bra nyårsafton med käk och en massa alkohol, en desto sämre lördag kan jag meddela, fast det gick över ganska fort.

I dag ska jag hem till hästen och ta hand om henne, hon har varit bortglömd i två dagar nu, sen ska jag höra med Olivia om hon vill baka kakor med mig i morrn =)

Annars så har jag inte så mycket att skriva om =)

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!