Måndag 28 Februari

go kväll!

Då var det den sista februari detta år då, jäklar vad tiden går fort! Och snart åker jag och älsklingen m. hans familj till Frankrike, det ska bli såå roligt och skönt. Det var ett tag sedan jag var helt ledig från nått, ungefär sisodär 13 år sedan jag var utomlands. Jag slipper hästeriet i en HEL VECKA!! är det inte underbart!?? Det ända jag gruvar mig lite för är flygresan, det är inte så att jag är flygrädd utan det känns ju som att hjärnan ska ploppa ut när man lyfter, det är en obehaglig känsla som jag verkligen inte längtar efter. Nog om det för tillfället.

I dag så har jag varit ut på birsta en sväng på morgonen, köpte en liten hemlis som jag inte kan skriva ut här, jag kpte även två ringar och ett par skor till mig själv. Efter de åkte jag hem till Njurunda och gick 7 varv runt travbanan med Sahlinn så det blev en promenad för mig med, det blev lite mer än 5 km=) Jag har varit ute och gått i tre dagar i rad nu, tänkte gå en runda i morgon också. Mamma gick med, hon tog med sig Dutchan.

Riktigt härligt väder har det varit i dag! det gillas, mera sånt! jag ska be till vädergudarna att det blir soligt och fint i några dagar till.

Men nu ska jag glo på dumburken, ha en trevlig måndagskväll gott folk!



Dutchan

Söndag 27 Februari

God morgon!!

Jag vaknade i skaplig tid i morse, jag har städat undan lite nu på morgonen. Var för trött i gårkväll. I dag så ska jag till hästen och rida henne, förmodligen så ska jag vara med Olivia i dag å. De var ett tag sedan så det känns som det är dax!

Igår var jag på Teamsportia och fick mig ett par täckbyxor som kommer att komma till nytta, ÄNTLIGEN!!!! äger jag ett par! dom har ju rea på jätte mycket vinterkläder så det fick bli ett par röda.

Nu ska jag väcka älsklingen som fortfarande sover, sen ska jag äta frukost!

Snart klart! kommer bli sååå snyggt =)

Fredag 25 Februari

Hello!!

idag har det varit en slapp dag, var i Njurunda på förmiddagen. Och nu ikväll har jag bara varit hos Krille och ätit tårta eftersom han fyller 21 år idag!

Imorgon bär det av mot Njurunda vid elva tiden så jag få det ur världen plus att jag måste skjutsa krille dit. Jag hoppas att förkylningen ger sig också. Det kommer komma upp bilder på badrummet, det håller nämligen på att bli klart, lite som fattas men det liknar nått iaf.

Nu är det dax för lite godis, bättra på tandvärken lite. så film och carra som gäller nu =)

Natti natti på er!

Onsdag 23 Februari

Hej!

Var ett tag sedan jag skrev här, men nu när jag kikar in så ser jag att det finns en del som kikar in varje dag. så för eran skull, ni som är intresserad av att läsa vad som händer i mitt liv så loovar jag att bättra mig.

Jag kan ju börja med att säga att jag har varit sjuk, det började i Fredags, då jag bara hade lite ont i halsen. Jag jobbade på dagis tisdag, onsdag, torsdag förra veckan så det är förmodligen därifrån jag fick basillerna. På lördag var det lite bättre men i söndags blommade det ut på riktigt då jag knappt kunde andas för jag hade så ont, och såklart när man har så ont i halsen som jag aldrig någonsin tidigare har haft så ska man nysa flera gånger då. Jag trodde att jag skulle avlida när jag nös. Nog om det. I måndags så ringde dagis kl 7 på morgonen och fråga om jag kunde jobba. Pengar är alltid bra så jobbade måndag och tisdag så idag är jag ledig.

Jag har varit nere på stan och köpt sminkborttagning och nu sitter jag i lägenheten och väntar på att min vänn Linn Björk ska komma=)

Jag har också börjat träna för Calle i stallet. Det känns skitbra! Som det känns nu så är det tävlinssäsongen som gäller, jag hade ju fundering på att betäcka henne men det får kanske bli nästa år.

Måste kila iväg nu mina vänner! Måste säga att det är riktigt roligt att ni läser =)



Kram kram!

Onsdag 16 Februari

Hej hej hallå!

Sitter och kikar tv nu, har precis ställt in en äppelpaj i ugnen som ska avnjutas med lite vaniljsås sen=)
Idag så har jag jobbat på skottsund, slutade kl tre. Åkte då hem till Sahlinn och red henne, det gick superbra!
Imorgon jobbar jag 07:30-13:00, skön dag.

Hoppas på att jag ska få ett telefonsamtal i morgon också...

Nu ska jag äta äppelpaj.

Tisdag 15 Februari

En bild...




Så känner jag mig nu... Varm om hjärtat!

Tisdag 15 Februari

halloj!

Idag så har jag jobbat på Skottsund, ska jobba i morgon också. alltid lika roligt att jobba där med dom små liven=)

I går så gick jag och Philip ut och åt, vi åt på 7kryddor. Det serverades riktigt god mat där och mysigt var det också.

Nu ska jag duka bort maten och dega ner mig i soffan och bara njuta av kvällen. Gör det ni också tycker jag!

Måndag 14 Februari

Alla hjärtans dag!

Som sagt, Alla hjärtans dag! Det brukar ju betyda att det blir en myskväll med den man älskar, kanske man ska hålla de i dag då. Tänkte gå ut och äta och ha det lite mysigt här på kvällen.



Nu klockan nio ska jag gå ut och lägga i pengar i bilen, sen ska jag klockan tio gå till st huset och hämta ut två timrå biljetter, det är ju gratis-match på torsdag ute i E-on, så passa på allesammans! Idag mellan klockan 10:00-14:00 kan du hämta ut biljetter till Timrå matchen på torsdag! Kan tex hämtas ut i redeagles shopen i birsta, st huset i stan och på några fler ställen, såklart finns det ett begränsat antal och max 2st/ person.

Senare på dagen så ska jag rida för Calle för första gången, jag hoppas att damen sköter sig och visar sig från sin bästa sida, hur som helst så ska det bli kul! Sist jag tränade för tränare var snart ett år sedan tror jag.

Nu ska jag ta på mig lite bättre kläder sen springa ut i snövädret och kylan.
(visst har jag varit duktig på att blogga nu va??)

Har lite planer på G också, håller på att slipa på dom i min skalle.


Ha en bra dag hurrni!!

Söndag 13 Februari

God morgon!

Har precis ätit min frukost, vaknade ganska sent i dag, fast jag kom ju hem sent i natt också och var pigg som en lärka så städade lite innan jag gick och la mig. I dag så ska jag hem till Njurunda och rida Sahlinn ska ju rida för Calle i morgon så måste mjuka på henne i dag. Annars så blir det bara en lugn sändag.





Kanske jag ska dryga ut det där med bilderna så det finns nått att titta på??! vad tycker ni? det är väl roligare om det kommer en bild i varje inlägg kanske, kanske inte i varje, men nästan =)


Trevlig söndag!!

Lördag 12 Februari

Hallå där läsare!




Tanken var att jag skulle ladda upp fler bilder men jag sitter på mammas och pappas dator i Njurunda och jag tror den är släkt med en sengångare så mer bilder kommer när jag har datorn i stan. Jag och maria var ju nämligen på "modell för en dag" i morse, faktiskt så var det riktigt roliogt måste jag säga! en bra fotograf var det också. Dock så blev jag ruinerad men det är sånt man får leva med, huvesaken jag är nöjd och de är jag! Nöjd med sminkningen blev jag också, kanske ska studera hur det ser ut och försöka få till nått liknande.

Idag är det ju Olivia Perssons födelsedag, Grattis till dig!! så jag ska dit i kväll och äta dom ur huset och så har jag ju varit snäll och köpt en present till henne också.

Lite jobb -planer är på G från flera håll nu också så jag hoppas på att få ett napp. Nu mina kära vänner så ska jag byta om och släpa mig ut i stallet och skotta skit, sen rulla iväg till persson.

Ta hand om er och ha en toppen lördag!


Fredag 11 Februari

God morgon!

Sitter och äter frukost nu, kikar lite på nyheterna som enbart handlar om snöovädret typ.. Jag har startat diskmaskinen och skulle behöva starta en tvätt också men det hinner jag nog inte. Ska ju iväg till arbetsförmedlingen jag ska vara där kl 10 så det är nog dax att jag går och pudrar näsan =) och fixar håret.

även kallat arbetsförnedringen!

Torsdag 10 Februari

Hej hej hallå!!

Sitter i soffan, PROPPMÄTT!! har ätit vofflor till middag. senare blir det en liten kladdkaka. Idag har jag varit med linn och inte gjort nånting alls. I morgon ska jag till arbetsförmedlingen, jag hoppas verkligen inte att dom ska tvinga ut mig på nån värdelös praktik med värdelösa 40 timmar i veckan som jag får värdelösa tre tusen kronor för. Då strejkar jag!  hellre ströjobbar jag på dagis och tjänar mina tre tusen där istället.. Senare på kvällen så ska vi till Njurunda där det bjuds på inbakad fläskfile med klygtpotatis och sås, till efterrätt blir det äppelpaj! Låter gott?? AA fruktansvärt gott är det kan jag lova.

På lördag så ska jag på "Modell för en dag" på scandic hotell, ska gå dit med Maria Näslund. Jag hoppas och tror att det kommer bli kul och att det blir fina kort. På dagen ska jag ta hand om sahlinn och sen på kvällen bjuds det på pajer hos fröken Olivia Persson som fyller hela 19 år! ska bli skoj, för en gångs skull så har jag en fullspeckad dag. Jag ska försöka att ta lite kort också. Faktiskt så tog jag kort på vår lilla katt stumpan som gick och bäddade ner sig i barnvagnen och tyckte att det var jätte mysigt, Superdålig kvalite men min mobilkamera kan tyvärr inte prestera bättre.



och en bild på linn och mig =)

De var allt för i dag

Tisdag 8 Februari

Hej hej hallå!!

Var ett tag sedan jag skrev här men jag har inte funnit motivationen,sorry mina trogna läsare som kikar in varje dag i hopp om att det står något nytt och att det kanske kommit upp en bild, ska bättra mig, jag lovar!!

Kanske ska updatera folket då!
Jag gör inte så mycket på dagarna, eller jo ibland har jag fullt upp eller för det mesta om jag ska vara ärlig. Jag jobbar extra på tre dagis och en skola så när dom ringer i behov av en vikarie så skriker jag JAAA tack gärna!! i morgon tex ska jag jobba på essviks dagis från 07:30-16:00, tidig morgon men sånt man får ta. Det är ju skönt att få lite extra pengar.
Annars när dagis inte behöver mig så fyller jag upp min dag med Sahlinn, de är jag ganska duktig på, jag umgås med mina kompisar också, men skulle kanske behöva bli bätrre på att umgås med vissa..

I Njurunda är det i full gång med renovering, byte av alla 17 fönster i huset och ett helt nytt och fint badrum börjar växa fram, badrummet har varit obrukbart i flera år men nu kan jag säga att man nästa kommer åka från stan till njurunda baar för att få duscha, radio himlaregn lyse SPEGEL och en massa finesser i duschen kommer det vara, Lite annorlunda mot alla andra badrum kommer det även bli, en liten fondvägg ska det nämligen bli, eller den sitter där redan men det ska sitta ett tvättställ där också, bilder kommer när det är helt klart men har knäppt en liten " renoveringsbild"

Duschen

Fondväggen, så blir det vitt runt omkring och ett svart badrumsskåp!



Nu i kväll så har jag varit på Allstar och avnjutit en riktigt god middag men faster Helene kusin Andreas och Krille, riktigt gott var det och kul att träffa faster, senast jag gjorde de var när jag var tio typ.

De var allt för mig, men jag lovar att återkomma lite oftare än vad jag gjort, Ta hand om er!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!