Underbart!

Idag har jag haft en helt underbar dag! Jätte härligt väder med strålande sol och graderna runt noll sträcket, kanske någon pluss. Sällskap i stallet och en skön promenad med världens snällaste häst med Madelene på ryggen. De är dagar då man inte ångarar att man har häst.
.
En till promenad blev det efter middagen också, nu ska jag ta lite ananas och dega resten av kvällen. =)

hjärtat!

Ett hjärta till mitt hjärta!!
.
tänk inte på tändstickorna som sitter där, dom var endast för att hålla upp plasten! =)

14

Idag har jag köpt blommor till mig själv på alla hjärtans dag! Bakat hjärtans-tårta till mig och Philip.
.
.
Tänkte dra till med en gomiddag också!! =)

Knän, armar osv....

Ja dessa kroppsdelar som man ska hålla reda på. Allt ska fungera och passa in! Mina knän är ju förtillfället på semester tror jag, dom hänger inte riktigt med och dessutom tror jag att jag har överansträngt dom lite för dom värker! Förhoppningsvis ger det med sig om jag tar det lite lungt och kanske inte går på bandet så mycket. Jag kan ju träna andra kroppsdelar, förutom att jag måste ta hänsyn till att jag har "tennisarm?" i båda armgågarna så jag får tänka till lite där också. Men annars så är jag tipp topp!!
.
Jag och Agge var på gymmet idag och gjorde några knop, känns bra!
.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en god äggmacka och bara slappa resten av kvällen =)
.
bild lånad från google
.
Kanske man skulle kunna skaffa nått sånt här om det inte vill ge med sig?!?

I Njurunda

Godmorgon!
.
Detta är ett tidsinställt inlägg, men just nu är jag nog påväg till njurunda. Till min lilla Sahlinn. Jag ska fixa henne och sedan åka in till stan igen och Gymma hade jag tänkt!
.
.
.
.

50,70

Passar på att titta in här, det var ju ett tag sedan!
.
Jag och mamma var och fyndade på Grafströms förut, jag hittade en skaljacka på 70% ett par ridbyxor på 50% och ett par vintervantar på ordinarie pris. Såklart är det ridkläder jag pratar om nu för er som inte förstod. Super nöjd över mina köp idag. Det är lite för kallt för att kunna använda jackan och byxorna nu, men till våren och sommaren kommer det bli underbart snyggt!!
.
.
.
.
sådär ser dom ut, dock är bilderna inte rättvis med verkligehetn, men ungefär!
.
Nu lutar det mot att jag ska baka cokostoppar och chokladbollar. (istället för att åka till gymmet). orkar inte sätta i motorvärmaren heller så jag får åka kall bil i morgon =)

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!