snart åker vi!

Till Ullared!! i morgon kl halv fem på morgonen börjar bilen rulla mot Ullared, det blir en tidig uppgång. Hästarna ska ut innan vi åker så måste nog kliva upp senast halv fyra. De är synd att man inte är rik vid ett sånt här tillfälle, är det någon som är bra på att köpa små skitsaker som "kan vara bra att ha" eller " ja men det är ju billigt" så är det jag. Jag är ganska duktigt på att dra mitt lilla kort när jag väl kommit igång! Men nu måste jag hålla i stålarna, bara för den där jäkla bilen jag köpt.
.
så ikväll ska jag åka till Njurunda och rida för Calle, lägga mig i tid och sova, kliva upp tidigt och sen åka. Vi går och handlar när vi kommer fram kanske vid två tiden. Handlar tills vi är less på de, sover över i en stuga och kaske handlar lite på fredag förmiddag, sen åker vi hem och är hemma på fredag natt, upp på morgonen och fixa hästen och sen vidare in mot stan, jobb väntar!! Ska jobba hela helgen men de kommer nog gå bra ändå =)
.
Nu ska jag baka en rulltårta och städa upp lite här, jag antar att det kommer se ut som att en bomb har slagit ner här när jag kommer tillbaka, men de var iaf rent och fint när jag åkte då.

Söndag!

Godmorgon!
.
Idag ska jag rida min häst och sedan var de tänkt att det ska bytas däck på bilen, tur man är händig så man kn fixa sånt själv! behövs ingen karl för sånt inte..
.
Jag ska ävenförsöka ta mig ut på en promenad hade jag tänkt, får se om jag får med mig någon, vilket jag hoppas på. Solen skiner så det ser ut som att det blir en bra söndag överlag!

Frisk luft!

Vid två-tiden så ska jag och Agge ut på en välbehövlig promenad, efter de ska jag åka till Njurunda och träna för Calle. Hoppas att hon visar en fin sida idag.
.
Ska ta mig ut nån dag och fota bilen, men här kommer en suddbild,hihi
.
.
En blomma har även landat på vår balkong, återstår att se hur länge den överlever.
.
än så länge är den ju fin iaf!
.
Nu ska jag äta lunch och sedan klä på mig rejält, vill inte dra på mig nått skit nu, de skulle ju ara typiskt när man ska komma igång med promenaderna!

Jobb lördag

Ja, dagen började med en tur ut till Njurunda, där lilla Sahlinn väntade.. Så OTROLIGT FIN som hon var i dag har hon nog aldrig varit. Jag hade en häst i världsklass kändes de som. En lite smått olycklig häst som blev lämnad ensam i ridhuset och en massa farliga ljud utanför, det är tydligen ett recept som fungerar. Idag kunde jag verkligen rida i den energin, hon var mjuk, avslappnad samtidigt som hon hade power och swung! Helt underbart!!
.
Efter de så drog jag inöver stan igen, började jobba klockan tre. De är tur att det är så otroligt trevliga kunder som kommer och handlar, en del kan faktiskt göra hela ens dag till de bättre. Gillar mitt jobb!
Nu ikväll ska jag bara ta det lungt och äta en massa karragodis, de är ju lördag så de är lagligt.
.
I morgon är det ännu en jobbdag som väntar, de sköna med den dagen/kvällen är att jag jobbar med den bästa!!
.
Bara för att jag är så glad och lycklig över att jag har en så otroligt fin häst med sån otroligt bra arbetsvilja och psyke, så måste jag lägga upp en bild på henne!!
och en på lilla lillan =)
.
De var allt för denna lördag, på återskrivande!!

Äntligen Fredag!

En ledig fredag för min del! Dock jobbar jag lördag och söndag, men bra med pengar!
Nu snart ska jag åka till Njurunda och fixa klart allt där, sen ska jag invänta min saknade kompis, ska äntligen få umgås med henne. Vi ska ut och käka och sen ska vi fixa med lite annat tjej fix.
.
Ha en bra fredag!

Hemmafru?!?

Godmorgon!
.
Eller ja, nu kan man nog säga att det är förmiddag. Det konstiga med denna dag är att jag är hemma hela dagen. Jag är ledig från jobb, mamma och pappa bjuder på middag ikväll så då åker jag till Njurunda och fixar Sahlinn i samma veva. Så idag tänkte jag städa och tvätta undan lite tvätt och sen tänkte jag ta den där efterlängtade jogginturen, den där turen som ska släppa på spärren så jag tar mig ut fler gånger. Jag måste bara hitta en bra väg, där vi bor ärdet ju bara upp eller ner. Gillar inte backar! Det ka vara plant, även om man kanske får fastare rumpa av att springa i uppförsbacke osv men de är fan så mycket jobbigare också!!
.
Om inte allt för länge så gör vi ett nytt försök att åka till Ullared, den 27 åker vi. Jag håller alla tummar nu att det inte är nån kärring som kör på mamma nu och sabbar allt.
.
Jag kan också berätta att bilen nu är min, var och skrev den i går så nu är jag fattig...
.
.
.
.
Min fina Sahlinn

Lär mig fotografera!!

Hallå där ute!!
Jag är i stort behov av hjälp, finns det någon vänlig skäl där ute som kan hjälpa mig med inställningarna på kameran?!? Jag skulle vilja ta fina bilder UTAN blixt, jag har suttit och kolla runt på alla möjliga sidor där dom förklarar hur man gör och vad allt ska stå på, men jag får inte till det. Antingen blir bilden grynig, för ljus, för mörk, det blir bara dåliga bilder. Jag vill ha fina bilder!!
.
Det kanske finns någon som kan ta fina bilder på mig/ hästen iaf??. Jag skulle vilja ha fina höstbilder. Fasen, jag skulle behöva gå en kurs i fotografering.
.
.
Jag har övervägt att ta en jogging tur i kväll, men jag fastnade framför datorn. Joggingturen tar jag i morgon ist då jag inte åker till Njurunda förren på eftermiddagen. Så får det bli, nu ska jag se på nått bra och äta någonting gott!! Men först  måste jag hänga tvätten...

Kallt!

Godmorgon!
.
Det börjar gå mot kallare tider nu, i morse var de bara 3 grader varmt... Det känns som det är dax att ta fram vinterkläderna och ställa undan conversen, fram med vinterkängorna! I stallvärden var jag tidigt med att göra vinter, där har jag använt vinterskor i några veckor och även en varmare jacka.
.
.
Nu ska jag åka till Njurunda, jag ska även försöka svänga in till Bruno ( solarium ) när jag ska hem, jag brukar ha förmågan att komma på det precis när jag har passerat. Men jag är i stort behov av lite brunfärg just nu. Nej ska borsta tänderna och sedan knata till bilen. Ha en fin måndag!

Söndag 9 Oktober

Usch vilken dag! Jag har varit dåsig och ofokuserad hela dagen idag, det känns som att jag ska få huvudvärk men de bryter aldrig ut. Riktigt störande känsla! Jag tog mig igenom ett jobb pass nu på kvällen och ska gåoch lägga mig nu, ska jobba i morgon kväll också! Men innan de så ska jag självklart till Sahlinn.
.
Jag har nog bestämt mig på riktigt att ta tag i promenerandet och äta bättre, det här håller inte! Ser ut som en julgris snart... Så från och med i morgon är det nyttigt och motion som gäller.  Den här gången måste jag hålla det, skulle kännas så bra!
.
Men nu ska jag lägga mig, Natti Natti vänner!!

Min nya älskling!!

Detta införskaffade jag mig idag på ikea.
.
.
.
Min älsklingslampa fick flytta ut i hallen.

Work!

.
Svårt att sätta upp håret nu för tiden, men de här får funka!

Torsdag 6 Oktober

Hejdär!
Bloggen ligger i vila nu, har varken haft tid eller ork! tänkte visa er en bra känslajag hade häromdagen..
.
.
Men det varade ju inte sådär länge. Nu är jag fattig igen, fasten ny bil rikare. Ska knäppa kort på pärlan nån dag!
.
Nu ska jag äta äppelpaj innan jag drar iväg och jobbar!!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!