Måndag 29 November

Tjenis!!

I går så var de lite myspys nere på waynes (stavning?) cafe, med Natta och Jenny och deras karlar, riktigt kul att träffas och hålla kontakten, Tack tjejor! På Onsdag så hoppas jag att vi åker och julhandlar på birsta också, hoppas att jag inte behöver åka på praktiken.. Har varit där i dag fast de var bara halvdag förpappa var tvungen att åka hem och passa David, jag ska dit i morgon också. Håller på att inventera, GUD så roligt de är att atå och räkna muttrar och smågrejer =) I love it!!


Jenny och hennes kärlek som inte riktigt va med på att jag knäppte kort =)


En till!!


Och en fullt Seriös Natalie, hennes vanliga jag iaf!

Åt räkmacka till middag i dag, riktigt gott kan jag lova!
Fina räkmackan!  Och ett misslyckat kokat ägg, de gick lite sönder
                                                                                        när de skulle ner i kastrullen..


Nu ska jag se på top model, ha en trevlig kväll mina vänner =)

Lördag 27 November

Har precis tryckt ett skrovmål från max och sett på en rolig film, vad ska man göra nudå?? Det blir en lugn lördagskväll iaf, kanske en film till och nått gott att tugga på..



Ha en bra kväll!!

Lördag 27 November

I morgon är det första advent, vi har tjuvstartat lite. De har varit storstädning här i lägenheten, julgardiner och lite mysbelysning damsugning av golv  och även torkning av golv och möbler. Nu är det rent och fint och de ska även hällas rent och fint ända fram till jul iallafall. Jag har faktiskt gjort jul hemma i mitt rum i Njurunda också.

I torsdags så köpte jag kort på ego, så jag har tränat där tors och fredag ska se om jag orkar pallra mig dit lite senare i dag. Måste julhandla också, men jag vet ju inte vad jag ska köpa i julklapp de är ju så himla svårt.
Mycket mer hade jag inte att berätta även fast de var ett tag sedan jag uppdaterade.

Sjukt vad fort de kan hända saker alltså, fick höra i går att en bilolycka hade inträffat. Han hade frontalkrockat med en annan bil och avlidit på engång. De går så ruggigt fort, när man mins anar det så händer det. Så alla med körkort ska ta det lungt och köra kontrollerat, fall inte för grupptryck och tänk efter före! Det är inte värt de om de går åt pepparn.


R.I.P Björn Nyström!

Tisdag 23 November

Halloj!!

Har precis avnjutit en god middag med älskling, kött och potatiskroketter blev det =)
Annars så har jag bara varit hemma i dag. Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk i morse som höll i sig ända till mitt på dagen.

I morgon så ska dom bryta strömmen i lägenheterna så då måste jag kliva upp tidigt och äta frukost, för jag ska fasen ha mina två rostade mackor och en kopp kaffe varje morgon, Sen kilar jag ner på stan och köper mig lite hårfärg. Jag ska färga utväxten så man ser ut som folk till på torsdag.( ska på en typ av jobb intervju) Ska även gå till Ego i morrn och se om man kan få en gratis "provgång".

Nu ska jag se på tv och slappa =)


Lilla Tuffe som är på besök, medans matte är i sol och värme.

Måndag 22 November

Tjo!

Blir ett litet kort inlägg nu..

Idag så har jag varit hemma i Njurunda och ridit en halft galen häst, for in till stan sen. Har precis ätit middag med älskling, ska nu ta en kopp kaffe. Vi har lilla Tuffe på besök också, han ska vara här i en veka tror jag. Slänger in en bild på han i morrn..

Nu väntar kaffet och senare lite Dexter =)

Lördag 20 November

Har nyss klivit innanför dörren, har varit hos bror min och kikat på lite film. Philip har ju grabbarna här så då är man kanske inte så poppis om jag är ivägen. Idag så for jag hem till hästen på förmiddagen, kom in till stan och åkte och handlade lite go mat och annat smått & gott. Annars då?? aa de är lördag och fullt ös på stan, himla mycket festande de är ju nått evenemang på varje krog känns de som.

Hörde att Timrå vann matchen också, visserligen inte på full tid men ändå, de är ju nått poäng iaf. De känns ju som de är dags att börja vinna lite nu.

Nä kanske ska slå på dumburken och se vad den har att erbjuda. Som vanligt så lär de ju ska vara skit bara..

Heeej så länge!

Fredag 19 November

Hej alla glada!

Jag har precis kommit ur duschen, ska måla naglarna nu och sedan kommer brorsan och ska äta middag med mig och Philip, lasagne står på menyn. Idag har jag varit hemma i Njurunda och fixat Sahlinn, jag har ridit ute i de vackra vädret, de finns väl inget härligare än att ha en överpigg häst som inte vet var hon ska ta vägen (fjädrar under fötterna även kallat) och en strålande vinterdag med skinande sol!
Har varit till banken och fixat så mamma kan sätta in pengar på mitt kort, så himla smidigt och enkelt! har även fixat en internet dosa, så nu kan jag handla på internet osv.
Jag har gjort mat till mig själv, diskat kastrull mm. startat diskmaskinen och tvättmaskinen, trot eller ej men jag har till och med HÄNGT tvätten ;)

Senare i kväll ska vi hem till brorsans lägenhet och hänga, kusinen Andreas ska dit också, mycket trevligt!
Nu ska jag ta hand om mig själv och se på lite tv.

Ta hand om er mina vänner och ha en otroligt bra fredagskväll!

Onsdag 17 November

17 November!! Fy fasen vad tiden springer iväg, de är ju snart första advent och dags att köpa julklappar. Känns som att de kommer bli en stressig julhandel dagarna för jul detta år .. igen.
Idag är jag ledig eller "sjuk" som de heter. Ska duscha och springa ner på stan med cv sen fundera på vad vi ska äta till middag.

Jag har bestämt mig för att köpa ett gym- kort i slutet av månaden, de känns som de kan vara en bra ide. Till jul så vill man ju äta gott och mycket då kan de ju vara bra att kunna göra de också, så de blir hårdträning som gäller när jag införskaffat ett kort.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen skutta ner på stan, och ikväll väntas en liten fika =)


Måndag 15 November

God morgon!!

Idag är jag ledig, då kan man ju undra vad jag gör vaken nu, jag klev upp tjugo över sju för att äta frukost med hjärtat innan han åkte på jobbet. Jag försöker nämligen få han att äta frukost på mornarna. Jag har hört att de är dagens viktigaste mål så då är de väl så då. Alla som är lediga i dag är ju knappast vaken så här dags så jag får nog roa mig med nyhetsmorgon, spännande!!

Idag bär de av mot Njurunda, hem till hästen. Senare ska jag tillbaka in till stan. Annars så händer de inte så mycket. Fick på vinterdäck på bilen i går också, var supersnäll och lämna ut den till krille tills i dag till och med.


Oj!! De var visst en bil där under snön=)

Nu ska jag fixa å trixa lite här sen ska jag åka till mitt andra hem=)

Ta hand om er!!

Fredag 12 November

Good afternoon!!

Idag har jag varit ledig från praktiken =), sov hemma i natt så jag fixade Sahlinn i morse och sedan åkte jag snål skjuts in till stan med Jessica. Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza och ha en myskväll.
Jag har varit duktig och sprungit 20 minuter på wii spelet i dag plus att jag rockade lite ring. Brände nog en hel del calorier i går också, jag och Jessica va nämligen ute och gick i två timmar i gårkväll.
Annars så händer de inte så mycket..Ska försöka komma ihåg att se på Idol ikväll.


Gjorde illa fingret på byrålådan, fick en skruv fakt in i fingret..

Lilla Lillan ute i snön..

Nu ska jag fräsha upp mig lite, ha en bra fredagskväll mina vänner!!
Ta hand om er!!

Tisdag 9 November

Hej hej hallå!!

De va då en massa gnat och gnäll i detta samhälle...." sköt dig själv och skit i andra" de tycker jag är en ganska bra mening.

Sitter här på LHS och skriver siffror så de bara stänker om det. Den här dagen går sjukt sakta, sitter och räknar minuter nu känns de som...Älsklingen ska komma och hämta mig efter jobbet så ska vi åka och handla någon mat och sen ha myskväll, de va ett bra tag sedan så de är dag för de nu =)

De börjar gå mot kallare och mörkare tider nu, de va -10 i gårkväll hemma i njurunda, snö skulle de komma i morgon också enligt nyheterna. Jag personligen tycker att de kan väntas lite med snö, de kan få komma någon dag före jul tycker jag. de är ju fasen snart jul också, måste ju julhandla snart.. ojojoj, de kommer glömmas bort de känner jag på mig.

Nu ska jag återgå till mina älskade siffror, just nu ser jag bara fram emot eftermiddags fikat.

de va allt.. bye bye!!

Måndag 8 November

Godagens mina läsare!

Ännu en ny vecka och nya möjligheter. Jag har precis ätit en ost & skink sallad, riktigt gott ock nyttigt. Har varit en sväng upp till Härnösand med Mats på förmiddagen också. Ska sitta och knappa lite på datorn nu, och hoppas på att jag inte får ont i huvet.
Känner av lite träningsverk sen i går också de betyder alltså att de kanske är lite träning att stå framför tv:n ändå, jag är riktigt nöjd med mitt wii fit. Dock måste jag ju lära mig exakt hur de funkar så man kan kolla hur mycket man har gått ner och göra egna träningspass och allt dedär.



Ska åka hem till hästen sen efter jobbet och ta ut henne på en sväng, var ju ett tag sedan hon rörde på sig så hon lär ju ska vara lagomt pigg. Kanske jag ska motionera mig själv också, tar nog med hundarna på en prommis.

Annrs så händer de inte så mycket... återkommer i morgon =)

Ta hand om er!!!

Söndag 7 November

Hallå där

Har precis varit hos Philips föräldrar och ätit lax med potatis och äppelpaj till efterrätt, gott va de!!
Idag så var jag och älsklingen in till birsta och köpte wii fit plus. De verkar vara ett riktigt roligt spel, så nu har jag satt upp mål som jag ska försöka nå, så jag ska stå på den där balansbrädan varje dag för att uppnå mina mål.

Tänkte jag skulle slänga upp nån bild också som jag lovade, så här kommer dom...










De va allt, nu ska jag mysa =)


Lördag 6 November

Hejsan!

I går så blev de utgång med Jessica och Linn, var riktigt pepp, synd bara att de inte var så mycket folk ute i går. I torsdags så var jag med min vänn Linn björk också, de va riktigt länge sedan sjukt jul att trffa henne och umgås litegrann.

I dag så har jag varit med Olivia Justin vi va på timrå matchen också. Men fyfan va dåliga dom är dom kan ju inte spela hockey ensengång..
Jag lovar att de kommer upp nån bild snart också, men just för tillfället så orkar jag inte hämta sladden till kameran.


Go kväll gott folk!!

Torsdag 4 November

Hej hej hallå!

sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem, så vi kan käka nått. Tröck nyss i mig en makrill macka för jag var så hungrig. Idag har jag varit ledig, så har varit med Jessica och snackat lite dynga. Ikväll så händer det ingenting

Kanske att de blir en liten utgång i morrn, vore roligt =) Men då är de ju alltid de problemet att jag inte har några kläder, måste ta och handla lite nya när jag får pengar.

Nu ringer älsklingen. Ta hand om er!!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!