Lördag 30 oktober

Snyggaste bilden ever!! ofixad brunett

Lördag 30 oktober

hallå!!

Har nyss avnjutit en god macka och en underbar kopp kaffe, vaknade kl 8 i morse ¨så har varit vaken sen dess, känner på mig att denna dag kommer bli lång. Ska åka hem snart och provrida mina nya cavallo stövlar som jag hämtade i går, ska också lägga på vinterdäcken känns som de är på tiden med tanke på att de är lag från ochmed måndag. Fick en hjälm i går också, så nu har jag allt som jag behöver, hon bjöd på ett par ridstrumpor också =)

Så här ser maskinen ut som gör så gott kaffe, lätt värt de!

Nu ska jag fixa och dona lite.

Fredag 29 oktober

Äntligen fredag och snart slut på arbetsdagen, slutar kl 12 i dag, skönt som bara den kan jag lova.
Inatt så sov jag hemma i njuruna alldeles själv i min säng, förutom att Wilma sover med mig då, den lilla go vovven =)
När jag slutar så ska jag slänga i mig lite lunch sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till Grafströms och hämta mina efterlängtade stövlar. Hoppas dom är bra nudå, gruvar mig lite för att gå in dom bara, de brukar inte vara så skönt att gå i ett par stenhårda läderstövlar. men ska man va fin så får man lida pin som en del säger. Sedan har jag även hört att de är utförsäljning på JC på Birsta city, så tänkte svänga förbi där en sväng också och se om jag hittar nått, vilket jag inte lär göra är sämst på att hitta saker på rea.

Ikväll så får vi se om de blir utgång eller inte, hittar jag ingen utklädsel eller om huvudvärken tränger sig på så blir de en hemma kväll. Fast å andra sidan så är de ju bara halloween en gång om året så man kanske ska passa på.

Just nu sitter jag här med dessa förbannade artikelnummer som ska skrivas in i burken, inget bra tidsfördriv tiden går sjukt sakta.

Ni har väl inte glömt att rösta på Natta och hennes bidrag i look tävlingen!!??. gör de för hennes skull iaf! hjälp henne då, sitt inte bara där!

http://look.st.nu/fototavlingen/1.2428855-nathalie-nordlund


Nä nu är de dax att återgå till artikelnumren, så hoppas jag att jag får börja med kundregistret nästa vecka =)

Hade bra och ta hand om er!!

Onsdag 27 oktober

Gomorron Gomorron!!!

Tänkte att jag skulle chocka med ett morgon inlägg, bra va?! så ni har nåttt riktigt spännande att läsa till frukosten...sätt inte mackan i halsen bara

De är en helt vanlig onsdags morgon, jag känner hur vinterkylan sakta med säkert tränger sig på. De ligger som små vackra diamanter längs vägarna som nu sitter fast under mina skor, jag känner doften av avgaser och skitiga arbetsgubbar. Ja de stämmer! jag sitter på mitt lilla kontor vägg i vägg med verkstaden. Slut på tramset..

som sagt så sitter jag här igen och ska skriva miljoners med siffror, de är verkligen så att jag längtar en aning.
Idag så ska jag droppa av i stan vilket betyder att jag inte behöver åka hem...SKÖNT!!

I går så fick jag på Sahlinn broddarna också så nu är hon säker vart hon än sätter fötterna, dom ringde från Grafströms i går också och sa att mina stövlar hade kommit, så jag ska hämta dom på fredag =) ååååå va roligt, jag längtar!!

Nä nu ska jag börja skriva in tusentals siffror så de ser ut som jag gör nått när chefen kommer =)

Tisdag 26 oktober

Ännu en dag på LHS, har lunchrast just för tillfället. De blev potatisbullar med jordgubbsylt till lunch. Förmiddagen har bestått av märkning och uppackning på lagret och en massa knappande på tangentbordet, har kollat priser.
Fruktansvärt va halt de va på asfalten i morse. Skulle gå till Clas Ohlsson och möta pappa vid 07:15 i morse så va de en gubbe som frågade om jag ville låna spikskor, då måste de ha sett ut som de va ruggigt halt. Ska hem till Njurunda efter jobbet så får väl se då om jag måste sätta traktbrodd på Sahlinn så hon inte halkar och slår sig.
Ska försöka flirta med herrn om han kanske vill komma och hämta mig ikväll, de är ju mycket mysigare att vara i stan med han =)


Hoppas på att jag får mina vinterdäck i dag också, pappa beställde dom i går så dom borde ju komma i dag. Vågar inte köra med sommardäcken nu när de kan vara risk för halka, jag skulle ju vilja leva en stund till så de känns lite onödigt att utmana ödet.

De blev ingen lasagnette i går till middag, hade ingen köttfärs i frysen och ingen av oss orkade gå och handla (för de är ju så långt till affären, ca5min) men jag ska bannemej köpa de i dag, för de är ju så gott!


Nu ska jag återgå till arbetet, ni får gärna ringa och störa mig så tiden går fortare =)

Måndag 25 oktober

Glömde säga att ni Ska rösta på Natalie Nordlund och hennes bidrag i Look tävlingen, hjälp henne att vinna!! Be även era vänner och bekanta att rösta!

http://look.st.nu/fototavlingen/1.2428855-nathalie-nordlund

Måndag 25 oktober

Goddagens mina läsare!

Åter en ny vecka och ännu en till måndag, sitter på min lilla datorstol på praktiken. Har än så länge bara fört in och ändrat priser, inte så givande om jag får säga mitt! Men man kan ju alltid fördriva tiden med att kolla in facebook och lite bloggar, men också ha ett grisöga utåt så inte chefen eller nån annan springer förbi och ser. Jag har klarat mig hittils iaf!
Nu sitter jag faktiskt lagligt och skriver här för jag har nämligen 11 minuter kvar av min lunchrast! Till lunch blev de kött och ris, godkänd mat. Ska försöka dra in på allt de onyttiga som gärna sätter sig på fel ställen, så till niofikat blev de frukt och tänkte även ta en frukt till eftermiddagsfikat. Duktig tjej!

Slutar kl 5, men känner jag pappa rätt (åker med han hit och hem) så slutar vi halv sex :/ skoj...
Ska droppa i stan och fixa middag till mig och Herr Philip när han kommer hem, på menyn står de: Lasagnette och på inköpslistan står de Köttfärs. Gott!
Kan även tala om att dagarna kommer börja bra hädanefter, de står nämligen en kaffeautomat på diskbänken och den gör jätte bra och gott kaffe. Så nu slipper jag dricka de äckliga snabbkaffet som jag aldrig får till.

Ja nu är de dags att återgå till arbete och försöka fördriva tiden på bästa sätt, de är ju sämst när man inte kan lyssna på musik heller.. de finns ju inga högtalare. De bevisar ju att de är en lite äldre dam som brukar sitta här. 



De va allt ta de kallt och ha en fortsatt trevlig måndag!  

Söndag 24 oktober

Passar på att skriva ett inlägg nu i pausen på Ensam mamma söker, jag älskar de programmet!

Dagen har bestått av en liten prommis till Clas Ohlsson, där vi (Philip) köpte lampa till fläkten nån elementnyckel och jag fick nån grej med fläktar i som man har under datorn, den ska kyla datorn så man kan ha den i knät eller i sängen utan att man riskerar att den brinner upp. Den fungerar kanon kan jag meddela!
Gick in på akademibokhandeln på väg hem, köpte mig en kalender som jag faktiskt betalade själv. Så nu kan jag planera mitt liv lite bättre! Efter de så åkte jag hem för att ta han dom min lilla prinsessan på ärten! Mamma skrittade och jag gick med runt travbanan, jag fick äran att släpa på Axa istället. Men de är skönt att röra på sig, jag känner att jag rör på mig så lite nu för tiden så de gäller att passa på!

På väg tillbaka till stan så blev de en sväng in på Ica, middagen skulle bestå av räkcoktail till förrätt och lax och koktpotatis med romsås till varmrätt, efterrätten hoppade vi över ska ju försöka dra in på onyttiga saker. Man kan ju dra in på lite sånna saker nu och kanske ta bort nått kilo så man kan äta mycket godsaker till jul istället.

Imorgon så är de ju tillbaka till praktiken, inte så kul men man får ju nån krona iallafall. Hoppas även på att få ett svar på en grej i morrn också, hoppas hoppas hoppas!!
Nä nu ska jag se klart på Ensam mamma söker, sen ska jag störa Philip som sitter och nördar vid datorn.
 kan även tillägga att jag är sämst på att ta bilder så jag har inte så mycket att lägga upp, men jag ska bättra mig på den fronten, så även bloggen blir roligare också =)

De va allt...

Lördag 23 oktober

Hallå mina vänner!

Jag har nyss ätit frukost, kan tyckas att de är lite sent men med tanke på att jag gick och la mig kl 4 i natt så kanske det inte är de. Igår var jag och Linn ut en sväng på Oscar, de va faktiskt ganska bra en hel del olika folk. Allt från 18-40+ så de var en hel del folk som man inte hade en aning om vem dom var.

Idag så ska jag hem och fixa hästa sen ska jag bara slappa resten av dagen.
Förresten är det någon som vet hur de är med parkeringarna på Nytorget? är de gratis (efter kl6 och på helgen)även fast man står på Eko sidan, den som de finns motorvärmare på. Igår kom jag före sex så jag stoppade i lite pengar, men då blev de till 09:04 i dag!?borde det inte ha blivit till 09:04 på måndag?. Jag har ingen aning jag, får väl se om det sitter en P-bot på rutan när jag ska hem. Fast borde jag köra bil i dag? kan ingenting känner jag, men slutade dricka kl 12 i natt då borde de ju vara okej att köra på eftermiddagen i dag va? Annars så får Philip agera taxi =)




De va allt ta de kallt och ha en trevlig lördag!

Fredag 22 oktober

Hallå där!

dålig uppdatering, men jag har ju som sagt börjat praktik nu och då har jag inte lika mycket tid till att sitta vid datorn, har ingen lust heller för den delen.

Men ikväll så är det nog utgång som väntar, synd bara att jag inte har nå snygga kläder.
Ska äta tacos ikväll också. GOTT!!

AA ungefär så mycke händer de i mitt liv.


på återseende!

Tisdag 19 oktober

hallå!

huvudvärk? ja! hatar att ha huvudvärk har haft de hela dagen.

Idag så har jag varit på praktiken, har varit i arkivet och rensat bland massa gamla papper, har även varit på lagret och märkt lite hyllor.
Va på hockey i går också, synd bara att timrå var sämst!
Har blivit brunett nu också, käns väldigt ovant kan jag meddela, har tyvärr ingen bild nu, men de kanske kommer en senare.  Har inte så mycket att skriva för tillfället, vill bara ha mat just nu och se om huvudvärken försvinner.

hörs!!

Söndag 17 oktober

Go förmiddag!

Jag och Philip har precis varit nere på stan en sväng, jag fick skorna som jag har spanat på i några dagar.
Nu väntar jag på att Linn ska ringa för hon ska komma och tona håret på mig, hoppas att det inte blir missfärgat.

Igår så var jag och hälsade på Jenny och Casper. Sedan på kvällen så åt jag och Philip go mat.
Imorgon så börjar jag min praktik, öööh jobbigt att kliva upp på morgon, ska jobba 8-17 varje dag. kommer få sjukt lite tid över till annat, måste ju till njurunda nästan varje dg och ta hand om hästen också. Fast som tur är så får jag rese ersättning av försäkringskassan så de är ju helt underbart.


En bild på lilla Casper, de var för en månad sen tror jag men han är sig lik.


Byee!!


Lördag 16 oktober

hejsan hoppsan!

Oj vilken händelserik kväll de var i går, hände lite otippade saker men blev en erfarenhet rikare.

I dag så har jag inget planerat alls, ska kanske träffa jenny en sväng mitt på dagen, ska kanske springa ner på stan och köpa ett par fina skor som jag har spanat in också.

Funderar starkt på att tona håret brunt, kanske ska göra de lite senare i dag.

hade inte så mycket att skriva i dag! återkommer i morgon.


Fredag 15 oktober

Go kväll mina läsare!

Sitter och tittar på idol och känner en doft av gott och blandat, hihi
Philip har en massa kompisar här så jag ska ut och glida med linn och hennes Elias.

I går så var jag på Espri och lämnade cv, så hon skulle ringa om dom behövde mer folk, sen var jag även och kollade synen. Det var inget fel på den har en liten procent chelhet och brytningsfel, men de var så lite så de va inget att haka upp sig på. I dag så har jag inte gjort så mycket har varit med Linn och färgat hennes hår, sen for jag hem och plockade undan polen och fixa sahlinn. Philip kom och hämta mig för jag var tvungen att lämna bilen hemma för pappa skulle skruva upp turbon lite.

pluppen och jag gjorde en kycklingsallad efter recept när vi kom till lägenheten också, det blev super bra. Imorgon ska vi laga riktig middag efter recept, blir kanske nån köttbit då.

Ja en liten fråga till er läsare också, vad tror ni om att jag färgar håret brunt?

De va allt för ikväll. Natti natti på er!


haha en liten rolig händelse.

Linn: -vart ska den här vara?
jag- där
Linn: (påväg in i sovrummet)
jag- INTE DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!



En liten bild på dagens middag =)

Torsdag 14 oktober

Go morron!

vaknade tidigt i dag, skönt att ta sig upp i tid faktiskt. Dagen blir så himla mycket längre.
Sitter och äter frukost nu och självklart är det de gamla vanliga, två rostade mackor och en kopp kaffe. Har faktiskt vaknat utan huvudvärk nu i två dagar.

I dag kl halv elva så ska jag iväg och kolla synen, jag tror faktiskt inte att jag har nått synfel men jag har fått för mig de. Men de kan ju vara bra att kolla upp de så man är säker.
Ska till birsta halv tolv och träffa en chef, spännande! Ska förmodligen hem sen också, kanske ska träffa Jenny i eftermiddag också och hennes lilla Casper.

Fich höra en massa skvaller i går också, skvaller som får en att känna att allt är jättebra och får en att må bra, de va lite komiskt faktiskt. De kändes så sjukt bra fast samtidigt så kunde jag nästan ana det, men jag tänker inte säga vad de är.


höres senare!

PS: Olivia hon heter Susanne Möller =) lätt den bästa!.

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!