Julbak!!

I morgon är det dax för julbak tillsammans med Jessica, lussekatter är prio ett! Skulle vilja hinna med pepparkakor också, kanske en annan kaka nu också som liknar snickers lite. Kul att julbaka tillsammans, det blir ju annars lite drygt att göra allt själv.
.
I kväll har jag julpyntat lite här, prydnadsaker och nån lampa har kommit upp. Gardiner ska jag sätta upp nån annan dag!
sähär ser mina lampor ut som jag köpte i ullared, det är som en ljusslinga inuti som ger ett mysigt och behagligt ljus. ( bild lånad från google ).

många kikar in!

Hej o hå!! här var det människor som kikar in, de hade jag inte en aning om. roligt! minst sagt.
På senaste tiden har inte lusten finnits där och min dator har nån slags damp, vet inte vad det är med den, den är ju bara sedan i september så den är ju inte gammal precis.
.
Ikväll är det middag och bio som gäller med Linn B. Har träffat madde en sväng idag också vilket inte var igår.
På söndag är det första advent, får se hur det blir med julpyntandet då. Tror att jag ska ta tag i det till veckan istället. Det är ju inte så mycket julstämning när det inte är någon snö ute. Jul bak ska det bli någon dag framöver, lussekatter, knäck och några andra små kakor =)

Hoho!!

Hejsan!
.
Jag har alldeles nyss kommit tillbaka efter en liten minipromenad! Men de är bättre än ingenting. Jag har tagit fingrarna ur och satt kameran på laddning också. Idag är jag hästledig, så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske bara ta det lungt och invänta jobb? ska jobba ikväll.. Hade ju kunna varit ledig men de får bli nästa lördag. Jag har köpt en jätte fin byrå till hallen också som jag ska visa när kameran harfått mat!
.
PÅ återskrivande!!

Fixar dag!

Idag är en såndär fixar dag!
.
Jag har färgat håret, äntligen är utväxten borta! rakat benen och fixat naglarna. Sådant som kan få en att kännas sig så mycket finare. Jag har jobbat hela veckan och haft sänadär gråa dassiga dagar, då känns det extra bra att få tid till att fixa sig ordentligt. Jag börjar inte förren två idag och mamma tar hand om Sahlinn.
.
Nej nu ka jag fixa håret och sedan äta lunch! anledningen till att det inte kommer upp så mycket bilder är att det är slut på batteri i kameran, ska ladda den och börja använda den sen =)

...

Hej och hå!

Härvar det bloggtorka vill jag lova!! Det har inte funnits tid eller ork, ibland hamnar jag i nån sorts period när datorn inte är så rolig, det kan kännas jobbigt att sitta vid datorn. Just nu är en sån period. Det kommer nog en skriva flera inlägg per dag- perid snart!
.
Det är kul ändå att det är några stackare som kikar in här varje dag, även fast jag är världens sämsta på att skriva, det händer ju lixom inte så mycket. Jag jobbar och tar hand om hästen, umgås med en del vänner, ett undantag nu är att jag har varit till Ullared, annars är det lungt! Det är mörkt och tråkigt ute, vilket resulterar i att vågen bara tiger och stiger. Promenad kompis efterlyses!!! En vänlig skäl som kan gå i ur och skur, Som ikväll tex är jag sugen på att prommenera men det är mörkt ute och klockan har passerat tio, då känns det inte sådär jätte roligt att gå själv, speciellt inte i stan. Jag trorjag ska önska mig en motionscykel eller ett gåband i julklapp.
.
En sak som jag är glad över är att Dollar store har öppnat i sundsvall, jag gillar den affären. Häromdagen köpte jag gardiner,vita öljettgardiner för 150kr, har likadana fast beiga från Birsta gardincenter för 500kr, snacka om skillnad i pris för likadana gardiner!! Superbra blev det iaf, jag satte upp dom i sovrummet =)
.
Men nu ska jag kika runt lite här och sen asta mig i säng, ännu en jobbdag väntar i morgon, min sjunde på raken, sen är jag ledig på lördag och börjar jobba igen på söndag. Färga håret och fräsha upp mig ska jag göra innan jag börjar jobba ska jag göra!!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Elin,Jag bor i Sundsvall med min sambo Philip i en härlig 3:a på söder. I min blogg skriver jag om allt som händer i min vardag och lite annat trams. Jag har även ett hästintresse och en egen häst som heter Sahlinn, så bli inte förvånad om det dyker in en del hästinlägg. Låter det intressant? så häng med!!